Viimeistele sisustus kauniilla verhoilla

Blogi » Viimeistele sisustus kauniilla verhoilla

 

Juuret

 

Juuret, väri: green, suunnittelija: Riina Kuikka

 

Vallilan Juuret- sivuverho istuu kauniisti moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Vihreät ja luonnonläheiset verhot raikastavat tilaa ja toimivat hienona sisustuselementtinä. Juuret-kuosissa matkataan kauniille maaseudulle ja se on  saanut inspiraationsa suunnittelijalle tärkeästä maalaismaisemasta: Pornaisista suvun vanhalta maatilalta. Kuosi tuo helposti mukanaan muistoja ja tunnelmia menneiltä ajoilta. Kaunis verho sopii mahtavasti ikkunan ääreen koko kesäksi.

 

 

 

Lehtisade

 

Vallila Lehtisade, väri: moss, suunnittelija: Riina Kuikka

 

Vallilan Lehtisade-kuosi on saanut inspiraationsa Vantaanjoen varrella, Oulunkylässä. Kuosissa puut ja niiden lehdet näyttäytyvät kauniisti joenpintaa vasten. Näitä verhoja katsellessa voi melkein aistia kevään tuoksun ja kuulla linnunlaulun. Lehtisade kuosia löytyy myös muun muassa kappaverhosta ja pussilakanasetistä. Kuosi on helppo yhdistää niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen. Raikkaan vihreän lisäksi verhot voi valita sävyssä latte.

 

 

Ikipuut

 

Ikipuut, väri: green, suunnittelija: Riina Kuikka

 

 

Ikipuut-kuosi tuo mielikuvan metsiemme vanhoista ja vahvoista puistamme. Puista, jotka ovat kuin veistoksia. Rauhallinen pimennysverho väreineen ja kuvioineen on hyvä valinta osaksi makuuhuoneen sisustusta. Ikipuut-pimennysverhon materiaali on kauniisti laskeutuvaa, vastuullista 100% kierrätettyä polyesteriä. Ikipuut-verho on saatavilla myös kauniissa roosan sävyssä. Rauhoita makuuhuone tehokkaasti

 

 

Yövuoro, latte

 

 

Mielikuvituksellinen Yövuoro-kuosi kutsuu jännittävään seikkailuun. Suloisen veikeä mäyrä seikkailee yöllisessä metsässä herkkuja etsimässä. Kuosi tuo ripauksen satua ja mystiikkaa sisustukseen, sopien täydellisesti niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Pimentävänä verhona se tarjoaa näyttävyyden lisäksi myös käytännöllisyyttä ja yksityisyyttä. Pehmeät vaaleat sävyt sopivat mahtavasti mihin vuodenaikaan tahansa.

 

 

Rohkea ripaus persoonallisuutta kotiin!

 

Vallilan valmisverhot ovat upea valinta sisustuselementiksi. Ne luovat hetkessä tunnelmaa ja viimeistelevät tilan ilmeen. Asennus on vaivatonta, sillä verhojen monipuoliset ripustusvaihtoehdot tekevät niistä sopivia kaikenlaisiin ikkunoihin. Verhojen yläosassa kulkee kuja verhotankoa varten ja kiristettävä nauha rypytystä varten. Verho voidaan ripustaa myös pistimillä tai ripustuskoukuilla. Mukana tulee lisäksi lyhennysnauha, jolla verhon voi lyhentää halutun pituiseksi silittämällä. Vallilan verhoissa on huomioitu laatu ja viimeistely, mikä tekee niistä kestävän ja tyylikkään valinnan kodin sisustukseen. Löydä oma suosikkisi verkkokaupastamme tai Kauhajoen myymälästä!

 

Sivuverhot

 

Kappaverhot

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko