Lisää varastotilaa Tuppu-Kalusteelle toimitusaikojen nopeuttamiseksi ja valikoiman kasvattamiseksi

Blogi » Lisää varastotilaa Tuppu-Kalusteelle toimitusaikojen nopeuttamiseksi ja valikoiman kasvattamiseksi

25.08.2022

 

Uudet Kauhajoen 4 000 m² varastotilamme saamme käyttöömme kokonaan nyt syyskuussa! Varaston muutostöitä ja muuttoa on työstetty kevään ja kesän aikana muiden töiden ohella, mutta nyt vihdoin on projekti saatu siihen pisteeseen, että voimme siirtyä käyttämään varastoa kokonaisuudessaan.

 

Kuvassa perheyrityksestämme toinen oikealta äiti Mirja Ylinen ja

lapset vasemmalta lukien Henna Ylinen, Marko Ylinen ja Mika Ylinen.

 

Uudet tilamme mahdollistavat sen, että pystymme tarjoamaan entistä useammille tuotteille 2–4 arkipäivän toimituksen, sillä pystymme toimittamaan ne suoraan omasta varastostamme maahantuojien ja valmistajien varastojen sijaan. Suuri osa valikoimamme tuotteista on siis toimitettavissa 2–4 arkipäivässä ympäri Manner-Suomen. Täten myös suuri osa valikoimamme tuotteista on heti noudettavissa Kauhajoelta.

 

Jatkossakin myöhemmistä toimitusajankohdista voidaan aina sopia esimerkiksi muuttopäiviä tms. silmällä pitäen, jolloin tuotteet saadaan esimerkiksi uuteen osoitteeseen juuri sopivana ajankohtana. Tällöin voimme paremmin taata, että haluttua tuotetta varmasti löytyy varastosta juuri kyseisenä ajankohtana. Viimeiset kolme vuotta ovat nimittäin osoittaneet, että tuotteiden ja materiaalien saatavuuksissa saattaa esiintyä pitkiäkin viiveitä ja toimituskatkoja, joiden vaikutuksia pystymme ehkäisemään varastoimalla mahdollisimman suurta osaa valikoimasta omassa varastossamme. Haluamme siis jatkossakin parantaa vahvuutenamme olevaa laajaa valikoimaa ja nopeita toimituksia ympäri Suomen. Tämä laajentuva valikoima palvelee myös entistä paremmin 100 km säteellä myymälästä tarjottavaa ilmaista kotiinkuljetusta yli 100 euron tilauksiin.

 

Varasto alkaa täyttyä hiljalleen valikoimamme tuotteilla

ja syksyn aikana uuden varaston myötä valikoimaan saapuu paljon uutta!

 

Toki valikoimaamme kuuluu jatkossakin paljon niin sanotusti räätälöitäviä tuotteita, kuten esimerkiksi mittatilausvaatekaappeja ja lipastoja, sohvia asiakkaan valitsemina kokoonpanoina ja asiakaskohtaisesti valituilla kankailla sekä sänkyjä, joita voi varastovärien ja kankaiden lisäksi tilata useilla muillakin verhoiluilla ja väreillä. Näiden lisäksi myös paljon muita tuotteita on tilattavana kauttamme, joten vaikka verkkosivuilta ei juuri haluamasi laista kalustetta tai mattoa löytyisikään, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja etsimme kanssasi parhaimman ratkaisun kyseiseen tarpeeseen!

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko