Nahkasohvat

 

Nahkasohva on erittäin tyylikäs ja näyttävä vaihtoehto kruunaamaan kodin olohuoneen sisustusta. Helppohoitoisen pintansa ansiosta nahkasohva on varsinkin lapsiperheiden suosikki, koska arjen tiimellyksessä syntyvät tavallisimmat tahrat on helppo puhdistaa ja nahkasohva on taas kuin uusi. Useimmista valikoimamme nahkasohvista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja, joten mieluinen väri löyty melko varmasti!

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta sohvavalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Nahkasohvista usein kysyttyä:

 

Onko nahkasohva hyvä valinta?

Nahkasohva on hyvä valinta useisiin perheisiin, sillä laadukas nahka on hyvin pitkäikäinen verhoilumateriaali. Nahka on myös helppohoitoinen eikä se pölyä, minkä ansiosta nahkasohva on hyvä valinta myös lapsiperheisiin ja koiratalouksiin.

 

Paljonko nahkasohvat yleensä maksavat?

Nahkasohvien hinta riippuu paljolti valitusta nahasta ja sohvan koosta ja valmistusmaasta. Myös se vaikuttaa onko sohva verhoiltu kokonaan aidolla nahalla vai onko taustat verhoiltu samanvärisellä keinonahalla. Täten nahkasohvan hinta liikkuu noin viidensadan euron ja useamman tuhannen euron välillä edellä mainittujen seikkojen mukaan.

 

Voinko maksaa nahkasohvan osamaksulla?

Nahkasohvat voit maksaa osamaksulla sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Verkkokaupassamme on tarjolla sekä Klarnan että Jouston erämaksu.

 

Paljonko nahkasohvan kotiintoimitus maksaa?

Nahkasohvat saat edullisesti kotiin kuljetettuna hintaan 0–29 €. 100 km säteellä myymälästämme toimitus on ilmainen, ja tätä edemmäs Suomessa veloitamme vain 29 euroa.

 

Onko nahkasohva hyvä ratkaisu koiratalouteen?

Nahkasohva on hyvä ratkaisu koiratalouteen, sillä nahka on erittäin helppohoitoinen materiaali eikä se pölyä!

 

Miten suojata nahkasohva?

Nahkasohvien suojaamiseen suosittelemme käyttämään meidänkin valikoimastamme löytyviä nahan suoja-aineita. Vaaleille nahoille on olemassa omat suoja- ja puhdistusaineensa ja muille väreille omansa. Suojaus kannattaa uusia säännöllisin ajoin ja poistaa tahrat mahdollisimman pian.

 

Millä puhdistaa lika nahkasohvasta?

Nahkasohvia varten on olemassa omat nahkapesu-aineensa. Nämä aineet on suunniteltu juuri nahalla verhoiltuja tuotteita varten, jotta nahka pysyy mahdollisimman hyvänä ja säilyy vaurioitumattomana. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Softcaren nahkapesun lian poistamista varten.

 

Mitkä ovat nahkasohvan edut verrattuna muihin verhoilumateriaaleihin?

Nahkasohvan etuja ovat mm: Nahalla verhoiltu sohva on helppo pitää puhtaana. Nahka on myös hyvin kestävä materiaali ja se voi säilyä hyvänä oikein hoidettuna jopa vuosikymmeniä. Nahkasohva ei myöskään kerää pölyä.

 

Mitkä ovat nahkasohvan haitat verrattuna muihin verhoilumateriaaleihin?

Haittana nahkasohvalle voidaan nähdä, että hinnaltaan nahkasohva on usein kangassohvaa arvokkaampi. Toinen miinuspuoli nahkaan liittyen koskee erityisesti perheitä, joissa on kissa, nimittäin kissan kynnet voivat naarmuttaa nahan pintaa.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko