Kulmasohvat

 

Kulmasohva on erityisen hyvä vaihtoehto, kun vaikkapa olohuoneeseen kaivataan runsaasti istuintilaa. Valikoimassamme olevista kulmasohvista löytyy monenlaisia vaihtoehtoja aina hieman suuremmista ja näyttävämmistä kulmasohvista hieman pienempiin kulmasohviin, jotka sopivat mainiosti hieman pienempiinkin olohuoneisiin. Kangas- ja värivaihtoehtojakin löytyy runsaasti, joten kulmasohva saa siihen sopivan päällisen, joka sopii juuri sinun asuntosi sisustukseen! Mikäli valikoimistamme ei tällä hetkellä löydy juuri mieluista kulmasohvaa, voit aina ottaa yhteyttä myymäläämme ja kysyä lisää vaihtoehtoja.

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta kulmasohvavalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulmasohvista:

 

Miten kulmasohvan kätisyys katsotaan?

Kulmasohvan kätisyys tarkoittaa sitä, kummallako puolella sohvan pidempi osa on edestä pain katsottuna, mikäli sohva siis päättyy käsinojaan kummastakin sohvan päästä. Kun siis seisot sohvan edessä kasvot sohvaan päin ja pidempi osa on oikealla puolellasi, on kyseessä oikeakätinen Kulmasohva. Mikäli edestä katsoen pidempi osa on vasemmalla, on kyseessä vasenkätinen divaanisohva. Avokulmasohvan kohdalla kätisyys katsotaan siitä, kummallako puolella sohvaa edestä katsoen sohvan avoin käsinojaton osio on. Myös tämä katsotaan sohvan edessä kasvot sohvaan päin seisten.

 

Miten mittaan tilan, johon kulmasohva tulisi sijoittaa?

Kulmasohvaa hankkiessa kannattaa mitata tilan maksimimitat, eli minkä kokoinen sohva voi maksimissaan olla haittamaatta esimerkiksi kulkureittejä. Mikäli siis sohva voi olla esimerkiksi koko seinän mittainen menemättä kulkureittien eteen, mitataan seinän pituus. Sama mittaaminen toistetaan toiseen suuntaan, johon kulmasohvan toisen sivun halutaan tulevan. Mikäli sohvan taakse jää ikkunoita tms. ja ikkunan halutaan avautuvan sohvaa siirtämättä, kannattaa mitata myös maksimikorkeus, jota sohvan selkänojakorkeus ei saa ylittää.

 

Voinko maksaa kulmasohvan osamaksulla?

Kulmasohvan voi maksaa osamaksulla verkkokaupassamme esimerkiksi Klarnan osamaksulla tai Jouston osamaksulla. Myös myymälässämme kulmasohva ostokset voi halutessaan maksaa osamaksulla.

 

Paljonko kulmasohvan toimitus maksaa?

Kulmasohvan toimitus ulko-ovelle maksaa 0–29 €. Joillekin paikkakunnille on mahdollista ostaa erikseen sisään kanto, jolloin kulmasohva toimitetaan asunnon sisälle saakka.

 

Minkälainen kulmasohva koiratalouteen?

Koiratalouteen kulmasohvaa valitessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota kankaaseen. Parhaita kankaita koiratalouksiin ovat pet friendly merkillä varustetut kankaat, jotka ovat helposti puhdistettavissa ja koiran kynnet eivät helposti aiheuta kankaaseen vahinkoa. Useat verkkokauppamme kulmasohvat voi tilata esimerkiksi Solar ja Terra kankailla, joilla on tämä pet friendly merkintä.

 

Miten puhdistaa tahrat sohvasta?

Tahrat sohvasta suositellaan puhdistamaan siihen tarkoitetuilla pesuaineilla, kangasverhoiluista tekstiilinpuhdistusaineella ja nahasta nahan puhdistusaineella. Esimerkiksi valikoimamme Softcaren tuotteista löytyy hyvä tuote näihin kumpaankin.

 

Mitä eroa on kulmasohvalla ja divaanisohvalla?

Sekä kulmasohva että divaanisohva ovat L-kirjaimen mallisia. Kulmasohvassa sohvan kummallakin sivulla on selkänoja, joten istumapaikkoja löytyy kummaltakin sivulta. Divaanisohvalla taas tarkoitetaan sohvaa, jossa on loikoilua varten divaani sohvan päässä. Divaanissa ei ole selkänojaa kuin divaanin takaosassa, sillä sen sivulla on käsinoja. Avokulmasohva on yhdistelmä näitä kahta, avokulmasohvan toisellakin puolella on selkänojaa, mutta sohva ei pääty käsiosaan vaan avonaiseen divaaniosaan.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko