Lastensängyt & pinnasängyt

 

Lastensängyt ja pinnasängyt ostat edullisesti verkkokaupastamme! Valikoimassamme on muun muassa hauskoja autosänkyjä, monipuolisia kerrossänkyjä, hyödyllisiä jatkettavia sänkyjä ja myös käteviä laatikollisia sänkyjä. Edullisista hinnoista huolimatta kaikki lastensängyt ja pinnasängyt ovat varmasti kestäviä, laadukkaita ja hyvistä materiaaleista valmistettuja. Sängyissämme lapset nukkuvat ennen kaikkea mukavasti ja tyylikkäästi. Valitse kotiisi sopivin lastensänky tai pinnasänky, tilaa se edulliseen hintaan ja me toimitamme sen nopeasti sekä vaivattomasti jopa kotiovellesi saakka! Voit myös tulla tutustumaan valikoimaan paikan päälle Kauhajoen myymäläämme.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Minkä ikäisenä pinnasängystä juniorisänkyyn?

Siirtyminen pinnasängystä juniorisänkyyn riippuu lapsen kehityksestä ja tarpeista. Yleensä suositellaan siirtymistä noin 2–3 vuoden iässä, kun lapsi on kasvanut pinnasängyn mittojen yli ja kaipaa enemmän tilaa nukkumiseen. Siirtymistä kannattaa harkita, jos lapsi alkaa kiipeillä pinnasängystä tai vaikuttaa muuten valmiilta siirtymään isompaan sänkyyn. On tärkeää huomioida, että jokainen lapsi kehittyy omaan tahtiinsa, joten ikäsuositukset ovat vain suuntaa antavia ja vanhempien tulee tehdä päätös lapsen yksilöllisten tarpeiden perusteella.

 

Miten valita sänky lapselle?

Kun valitset sänkyä lapsellesi, on tärkeää ottaa huomioon lapsen ikä, koko, nukkumistottumukset ja turvallisuus.

  1. Ikä ja koko: Pinnasängyt ovat suositeltavia vastasyntyneille ja taaperoikäisille lapsille. Pinnasängyn jälkeen suositellaan monikäyttöistä jatkettavaa sänkyä. Runkosängyt, kerrossängyt ja parvisängyt sopivat paremmin koululaisille ja teini-ikäisille. Valitse sänky, joka on lapsen koon mukainen.
  2. Nukkumistottumukset: Jos lapsesi liikkuu paljon unissaan, harkitse sängyn valitsemista, jossa on riittävästi leveyttä ja turvalaidat, jotta hän ei putoa sängystä.
  3. Turvallisuus: Varmista, että sänky täyttää turvallisuusvaatimukset ja standardit. Tärkeää on myös sängyn riittävä tukevuus!
  4. Laatu: Laadukas sänky kestää kauemmin ja tarjoaa paremman nukkumiskokemuksen lapsellesi. Valitse sänky, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja on tukevarunkoinen.

Keskustele lapsesi kanssa ja ota hänen mielipiteensä huomioon, kun valitset sänkyä hänelle. Valitse sänky, joka vastaa lapsesi tarpeita ja mieltymyksiä, jotta hän voi nukkua mukavasti ja turvallisesti.

 

Voiko vastasyntynyt nukkua pinnasängyssä?

Kyllä, vastasyntynyt voi nukkua pinnasängyssä, mutta on tärkeää varmistaa, että pinnasänky on turvallinen käytettäväksi vastasyntyneille. Suositellaan, että pinnasängyn reunat ovat riittävän korkeat, jotta vauva ei pääse putoamaan sängystä. Lisäksi pinnasängyn patjan tulee olla riittävän napakka ja tukeva, jotta vauvalle ei aiheudu hengitysvaikeuksia.

 

Onko kerrossänky turvallinen?

Laadukkaista materiaaleista valmistetut kerrossängyt ovat oikein käytettyinä turvallisia. On tärkeää varmistaa, että kerrossänky on tukeva ja kestävä, ja että se täyttää turvallisuusmääräykset. Tärkeää kerrossängyssä on myös sen riittävän korkeat turvakaiteet, jotta nukkuja ei pääse putoamaan sängystä. Myös patjan on oltava kaiteeseen nähden riittävän matala, jotta kaidekorkeutta on riittävästi. On tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita kerrossängyn kokoamisessa ja käytössä, ja sängyssä nukkuvia henkilöitä tulee opettaa käyttämään sitä turvallisesti.

 

Minkä ikäinen lapsi voi nukkua kerrossängyssä?

Kerrossängyn suositeltu ikäraja riippuu monesta tekijästä, kuten lapsen kehityksestä, koosta, painosta ja sängyn turvallisuudesta. Kerrossänky voi olla sopiva valinta pienillekin lapsille, kunhan sängyssä on riittävän korkeat ja pitkät turvalaidat. Etenkin yläsängyssä nukkuvan lapsen kohdalla on huolehdittava siitä, että lapsi ymmärtää miten tikapuita noustaan ja lasketaan turvallisesti. Tämän ymmärtäminen voi vaihdella lapsen kehitysvaiheen ja taitojen mukaan.

 

Minkä pituinen sänky lapselle?

Lapsen sängyn pituus riippuu lapsen iästä ja koosta. Vastasyntyneille ja taaperoille riittää 110–140 cm pitkä pinnasänky, kun taas sitä vanhemmille sopii hyvin esimerkiksi jatkettava sänky, jonka pituuden saa säädettyä esimerkiksi 105–180 cm välillä. Vanhemmille lapsille voi hankkia myös esimerkiksi 200 cm pitkän runkosängyn.

 

Miksi pinnasängyssä on pinnat?

Pinnasängyn pinnat ovat turvaamassa vauvan nukkumista, jotta hän ei pääse putoamaan sängystä. Pinnasängyn pinnat ovat myös korkeudeltaan sellaiset, että pieni lapsi ei pääse kiipeämään niiden yli. Laadukkaan pinnasängyn pinnat onkin valmistettu tukevasta materiaalista kuten puusta, jotta ne kestävät lapsen käytössä. Pinnasänkyjen pinnat on myös suunniteltu tarjoamaan riittävää ilmankiertoa sängyssä ja antamaan parempaa näköyhteyttä sänkyyn.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko