Tuppu-Kaluste Hämeenlinnan Kotona messuilla 1.-.2.10.2022!

Blogi » Tuppu-Kaluste Hämeenlinnan Kotona messuilla 1.-2.10.2022!

28.09.2022

 

Kuvan Formula liikennematto ja monet muut lasten matot näytillä viikonloppuna messuosastollamme!

 

Tuppu-Kaluste osallistuu ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa järjestettäviin Kotona messuille 1.-2.10.2022! Messut järjestetään Loimua areenalla (entinen Elenia areena) ja messuille on vapaa pääsy! Messuilla niin uusilla kuin vanhoilla tutuillamme on mahdollisuus tutustua osaan valikoimastamme ihan kädestä pitäen, etenkin mattojen ja sisustustuotteiden osalta. Osastomme vieressä on myös valikoimamme leikki- ja liikennematoista rakennettu leikkialue, jossa perheen pienimmät pääsevät huristelemaan leikkiautoilla tai hyppelemään ruutua oman mieltymyksensä mukaan, myös leikkiautoja löytyy paikan päältä lasten leikkejä varten. Messujen lopuksi nämä 10 leikkialueen mattoa arvotaan kävijöiden kesken, joten osastollamme vieraillessa kannattaa ehdottomasti muistaa täyttää arpakuponki!

 

Messuille mukaan olemme poimineet suosikki tuotteitamme, mutta messuilta ei tarvitse kotiin kantamisinaan ottaa isoja mattopaketteja, sillä yli 50 euron messuostoksiin lupaamme ilmaisen toimituksen! Tuotteet löytyvät kuitenkin heti omasta varastostamme, joten toimitus tapahtuu ihan parissa päivässä. Ja mikäli mielessäsi on ollut jokin tietty matto päästä näkemään ihan livenä, voit olla meihin yhteydessä vaikkapa Facebookin kautta ja toivoa että ottaisimme kyseistä mattoa mukaan messuille! Nämä viimeistään torstaina esitetyt toiveet pyrimme toteuttamaan mahdollisimman kattavasti mahdollisuuksien mukaan.

 

Myös Naxos matot messuilta edullisin inventaarioale hinnoin!

 

Tervetuloa juttusille, tutustumaan tuotteisiimme ja kysymään lisää tuotteistamme tai yrityksestämme Loimua Areenalle, jossa messuaukiolojen mukaisesti olemme paikalla lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16!

 

ps. Nämä messut ajoittuvat juuri sopivasti Inventaario alennustemme aikaan, joten kaikki tuotteet ovat ostettavissa messuilta inventaarioale hinnoin!

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko