Olohuoneen sohva - 5 värikästä tammikuun tarjousta

Blogi » Olohuoneen sohva - 5 värikästä tammikuun tarjousta

 

 

 

Uusi vuosi merkitsee aina uusia mahdollisuuksia. Tammikuun tarjouksista löydät paljon monipuolisia tuotteita, jotka tuovat väriä ja iloa olohuoneeseesi. Tässä viisi sohvaa, jotka kuuluvat ehdottomasti kodin parhaalle paikalle!

Retrotyylinen Monte Samettisohva

 3-istuttava Monte sohva on kuin aurinko huoneessa. Keltainen samettikangas on katseenvangitsija ja erittäin miellyttävän tuntuinen. Trendikäs ja retrohenkinen muotoilu ja korkeat puiset jalat tekevät Monte sohvasta ilmavan ja sen alta on helppo siivota.

Istuinkovuus on jämäkkä, joten tässä voit istua tyylikkään ryhdikkäästi!

 

Nykyaikainen Marta avokulmasohva

Etsitkö modernia sohvaa? Marta avokulmasohva on loistava valinta! Pieni istuinsyvyys mahdollistaa normaalissa asennossa istumisen ja istuin- ja selkätyynyt tarjoavat miellyttävää pehmeyttä. Tukeva puurunko tekee sohvasta kestävän. Tilauksesta saatavana myös muilla kankailla ja nahoilla verhoiltuna. Jalkavaihtoehtoja on myös useampi erilainen ja eri värinen. Tämän lisäksi käsinojan voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta.

Sohvaan on mahdollista tilata myös rahi ja niskatyyny! Marta sarjaa voi täydentää esimerkiksi sohvakalustolla.

Rentouttava Athena avokulmasohva

Athena avokulmasohva yhdistää skandinaavisen muotoilun ja miellyttävän istuinmukavuuden. Pussijousitus ja reilu avokulmaosio tekevät siitä paitsi ryhdikkään, myös rentouttavan loikoiluun. Istuintyynyjen alla on sohvan rungossa liukuesteet, jotka pitävät istuintyynyt paikoillaan. Erilaiset kangas- ja värivaihtoehdot antavat mahdollisuuden valita juuri oman kodin tyyliin sopivan kokonaisuuden. Koristeelliset siksak-tikkaukset viimeistelevät näyttävyyden. Sohvasta on saatavana myös napakampi malli kylmävaahtotyynyillä.

Samaan sarjaan kuuluu myös muhkea nojatuoli!

Houkutteleva Mirjam avokulmasohva

Mirjam avokulmasohva nousee ehdottomasti esiin viimeistellyn muotoilunsa ja miellyttävän pehmeytensä ansiosta. Voit valita mieleisesi värit ja kankaat oman tyylisi mukaan. Sohvaa voi räätälöidä entistäkin enemmän valitsemalla käsinojat ja jalat haluamistasi vaihtoehdoista. Jalkavaihtoehdot kattavat niin metalliset, puiset suorat jalat kuin puiset vinojalatkin. Myös eri lisävalinnat, kuten rahi tai niskatyyny tekevät Mirjam avokulmasohvasta monipuolisen vaihtoehdon olohuoneen kaluste-kuningattareksi!

Hienostunut Eleanor sohva

Eleanor 3-istuttava sohva on täydellinen valinta, kun haluat tyylikkään sisustuselementin huoneeseen. Ryhdikkääseen Eleanor-tuoteperheeseen kuuluu myös nojatuoli, divaanisohva sekä jalkarahi. Piristävän keltaisen Eros kankaan lisäksi sohvan voi tilata vaikka nahalla verhoiltuna! Voit tutustua eri väri-, kangas- ja sohvavaihtoehtoihin myymälässämme tai olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

 

Kuvassa käsinoja- sekä jalkavaihtoehtoja 

 

 

Tuppu-Kalusteen kaikki TAMMIALE-tarjoukset löytyvät täältä!

 

 

 

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko