3-istuttavat sohvat

 

Kolmen istuttavia sohvia löytyy moneen lähtöön! Kolmen istuttavia sohvia on saatavilla nahkaisena tai erivärisillä kankailla verhoiltuna. Lisäksi on tietysti olemassa myös vuodemekanismilla varustettuja sohvia. Valitsemalla mieluisimman pintamateriaalin, mallin ja värin viimeistelet vaikkapa kotisi olohuoneen tai vierashuoneen sisustuksen. Useisiin valikoimissamme oleviin 3-istuttaviin sohviin on saatavilla myös 2-istuttava sohva ja nojatuoli samaa sarjaa, joten myös erilaisten sohvakokonaisuuksien yhdisteleminen on mahdollista!

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta sohvavalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Sohvista usein kysyttyjä kysymyksiä:

 

Mistä tunnistaa hyvän sohvan?

Hyvän ja laadukkaan sohvan tunnistaa erityisesti sen materiaaleista. Kestävässä sohvassa on käytetty laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, kuten esimerkiksi puuta, vaneria ja metallia sohvan rungossa kalustelevyn sijaan. Myös istuintyynyissä kestävä ja pitkäikäinen materiaali on esimerkiksi muotoon valettu kylmävaahtomuovi. Kankaan laadusta taas kertovat sen kulutuksen kesto eli Martindale ja Pilling, joka kertoo, että miten helposti kangas nukkaantuu.

 

Voinko maksaa sohvan osamaksulla?

Sohvan maksaminen onnistuu kyllä osamaksulla. Sohvan voi maksaa osamaksulla verkkokaupassamme esimerkiksi Klarnan osamaksulla tai Jouston osamaksulla. Myös myymälässämme sohva ostokset voi halutessaan maksaa osamaksulla.

 

Paljonko sohvan kotiintoimitus maksaa?

Tarjoamme edullista 0–29 € kotiinkuljetusta ympäri Suomen. Hinta kattaa sohvan ensimmäiselle ulko-ovelle tuonnin. Joillekin paikkakunnille on mahdollista ostaa erikseen sisään kanto, jolloin sohvakalusto toimitetaan asunnon sisälle saakka.

 

Voiko vanhan sohvan viedä kaatopaikalle?

Vanhan sohvan voi viedä lähimpään kierrätyskeskukseen. Ostaessasi meiltä sohvan, voit joillekin paikkakunnille ostaa vanhan sohvan pois viennin lisäpalveluna. 100 km säteellä myymälästämme tämä palvelu on ilmainen.

 

Miten valitsen sopivan kolmen istuttavan sohvan?

Sopivaa kolmen istuttavaa sohvaa valitessa kannattaa ensin mitata minkä pituinen sohva voi maksimissaan olla, jotta se mahtuu haluttuun tilaan. Tämän jälkeen kannattaa miettiä haluaako jämäkämmän istumasohvan vai istumamukavuudeltaan pehmeämmän löhösohvan. Mikäli sohvalla makoillaan paljon, kannattaa pitää huolta siitä, että sohvan istuinalue on riittävän pitkä tai sohvan käsinojat ovat riittävän matalat ja pehmeät, jotta päätä voi lepuuttaa niiden päällä. Verhoilu kannattaa myös valita kodin tarpeita ajatellen, esimerkiksi helppohoitoiset ja kestävät kankaat ovat hyvä valinta perheisiin, joissa on lapsia tai lemmikkieläimiä.

 

Paljonko kolmen istuttavat sohvat yleensä maksavat?

Kolmen istuttavia sohvia on hyvin monen hintaisia ja hinta riippuu paljon valitusta verhoilusta ja muista materiaaleista. Sohvan hinta on noin muutamasta satasesta muutamaan tuhanteen euroon.

 

Mihin myydä vanha sohva?

Halutessasi voit pyytää meiltä vanhan sohvan pois vienti palvelua. Mutta mikäli sohva on vielä käyttökuntoinen, voi sen myydä esimerkiksi Facebook kirpputoreilla, Torissa tai muissa internetin myyntikanavissa.

 

Onko teidän valikoimassa sohvaan sopivaa rahia?

Useisiin valikoimamme sohviin on saatavana saman tuoteperheen rahi. Mikäli tuoteperheeseen ei kuulu rahia, on kauttamme saatavana paljon perusraheja eri verhoiluilla, jonka ansiosta rahit on helppo yhdistää moniin sohviin.

 

Minkälainen takuu sohvilla on?

Kaikilla sohvilla on kuluttajasuojan mukainen takuu. Sohvien takuun kattavuus ja pituus riippuu kuitenkin sohvasta. Esimerkiksi monilla kotimaisilla sohvilla takuu sohvan rungolla on jopa 20 vuotta ja sama takuu on myönnetty muotoon valetuille kylmävaahtotyynyille, eli niiden luvataan pitävän muotonsa 10 vuotta.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko