Divaanisohvat

 

Verkkokaupassamme on esillä useita erilaisia divaanisohvia, jotka ovat saatavilla monilla eri kangas- ja värivaihtoehdoilla - sinun tehtäväsi on vain valita niistä itseäsi eniten miellyttävä vaihtoehto! Divaanisohva on erinomainen vaihtoehto hieman pienempäänkin olohuoneeseen tai vaikkapa opiskelija-asuntoon. Divaanisohvan ehdoton hyvä puoli on siinä oleva divaaniosa, jonka päällä on rento loikoilla. Mikäli kodissasi on tarvetta varavuoteelle aina silloin tällöin, kannattaa harkita divaanisohvan hankkimista vuodemekanismilla!

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta divaanisohvavalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä divaanisohvista:

 

Mikä on divaanisohva?

Divaanisohva on sohva, jonka suoran osan päässä on divaaniosa, joka on syvempi kuin muut istumapaikat. Tämä syvempi osa on siis loikoilua varten. Tässä syvemmässä osassa on selkänoja ainoastaan takaosassa ja toisella sivulla on ainoastaan käsinoja, ei selkänojaa. Tupladivaanisohvassa on tällainen divaaniosa sohvan kummassakin päässä.

 

Mitä divaanisohvan kätisyys tarkoittaa?

Divaanisohvan kätisyys tarkoittaa sitä, kummallako puolella sohvan divaaniosa on edestä pain katsottuna. Kun siis seisot sohvan edessä kasvot sohvaan päin ja divaani on oikealla puolellasi, on kyseessä oikeakätinen divaanisohva. Mikäli edestä katsoen divaani on vasemmalla, on kyseessä vasenkätinen divaanisohva.

 

Mitä eroa on divaanisohvalla ja kulmasohvalla?

Sekä divaanisohva että kulmasohva ovat L-kirjaimen mallisia. Divaanisohvalla tarkoitetaan sohvaa, jossa on loikoilua varten divaani sohvan päässä. Divaanissa ei ole selkänojaa kuin divaanin takaosassa, sillä sen sivulla on käsinoja. Kulmasohvassa taas sohvan kummallakin sivulla on selkänoja, joten istumapaikkoja löytyy kummaltakin sivulta. Avokulmasohva on yhdistelmä näitä kahta, avokulmasohvan toisellakin puolella on selkänojaa, mutta sohva ei pääty käsiosaan vaan avonaiseen divaaniosaan.

 

Voinko maksaa divaanisohvan osamaksulla?

Divaanisohvan voi maksaa osamaksulla verkkokaupassamme esimerkiksi Klarnan osamaksulla tai Jouston osamaksulla. Myös myymälässämme divaanisohva ostokset voi halutessaan maksaa osamaksulla.

 

Paljonko divaanisohvan toimitus maksaa?

Divaanisohvan toimitus ulko-ovelle maksaa 0–29 €. Joillekin paikkakunnille on mahdollista ostaa erikseen sisään kanto, jolloin divaanisohva toimitetaan asunnon sisälle saakka.

 

Minkälainen divaanisohva koiratalouteen?

Koiratalouteen divaanisohvaa valitessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota kankaaseen. Parhaita kankaita koiratalouksiin ovat pet friendly merkillä varustetut kankaat, jotka ovat helposti puhdistettavissa ja koiran kynnet eivät helposti aiheuta kankaaseen vahinkoa. Useat verkkokauppamme divaanisohvat voi tilata esimerkiksi Solar ja Terra kankailla, joilla on tämä pet friendly merkintä.

 

Mitä riskejä piilee sohvan ostamisessa käytettynä?

Käytettynä myynnissä on hyvin monikuntoista huonekalua. Tärkeää onkin riittävä tutustuminen tuotteen kuntoon ennen ostamista. Silmämääräisesti ja sohvaa kokeilemalla on hyvä määritellä niin sohvan kankaan, tyynyjen kuin rungonkin kunto. Ei niin helposti nähtäviä ongelmia voivat olla taloudessa esiintyvät luteet tai esimerkiksi kodin homeongelma, joka on pääsyt leviämään huonekaluihin. Allergisilla henkilöillä ongelmia voi ilmaantua siitä, jos sohva on aikaisemmin ollut sellaisessa taloudessa, jossa on esimerkiksi koiria tai kissoja. Herkimmille allergikoille ei välttämättä ole apua tarkimmastakaan puhdistuksesta.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko