Vuodesohvat

 

Vuodesohva on järkevä vaihtoehto niille, jotka toisinaan tarvitsevat varavuodetta. Valikoimistamme löytyy monenvärisiä ja – mallisia vuodesohvia edullisesti. Valitse itsellesi sopiva, tilaa, maksa verkkopankissa tai halutessasi vaikka laskulla tai osamaksulla, ja me toimitamme vuodesohvan kotiovellesi edullisesti. Tutustu vuodesohvavalikoimaamme verkkokaupassa tai tule käymään Kauhajoen myymälässämme!

 

Vuodesohvista usein kysyttyjä kysymyksiä:

 

Kenelle vuodesohva on hyvä vaihtoehto?

Vuodesohva on hyvä vaihtoehto sellaisiin koteihin, joissa yövieraita käy säännöllisesti. Tällöin sohvaa voi muuten käyttää tavallisesti sohvana ja vieraiden saapuessa siitä saa helposti tehtyä heille yöpymispaikan. Mikäli vuodesohva on tulossa esimerkiksi olohuoneeseen, suosittelemme esimerkiksi sellaista vuodesohvaa, jossa on istuimissa jouset istumamukavuutta lisäämässä.

 

Onko vuodesohvalla hyvä nukkua?

Vuodesohva on hyvä vaihtoehto esimerkiksi tilapäiseen vieraskäyttöön ja onkin useammin mukavampi ja parempi valinta kuin lattianrajassa patjalla nukkuminen. Pitkäaikaiseen ja toistuvaan nukkumiseen suosittelemme vuodesohvaa, jossa on sisällä joustinpatja, jotta nukkumamukavuus säilyy riittävän hyvänä. Vuodesohvan nukkumamukavuutta voi lisätä käyttämällä vuodeosan päällä vielä vuodesohvan petauspatjaa lisäpehmeyttä ja suojaa tuomassa.

 

Paljonko vuodesohvat yleensä maksavat?

Vuodesohvan hinta riippuu pitkälti vuodesohvan koosta ja siinä käytetyistä materiaaleista. Vuodesohvien hinnat liikkuvat muutaman satasen ja muutaman tuhannen euron välillä.

 

Voinko maksaa vuodesohvan osamaksulla?

Kaikki vuodesohvat voit maksaa osamaksulla sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Verkkokaupassamme on tarjolla sekä Klarnan että Jouston erämaksu.

 

Paljonko vuodesohvan kotiintoimitus maksaa?

Vuodesohvat saat meiltä edullisesti kotiin kuljetettuna hintaan 0–29 €. 100 km säteellä myymälästämme toimitus on ilmainen, ja tätä edemmäs Suomessa veloitamme vuodesohvan toimituksesta vain 29 euroa.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko