18 vinkkiä miten muistaa ystävää tai puolisoa ystävänpäivänä!

Blogi » 18 vinkkiä miten muistaa ystävää tai puolisoa ystävänpäivänä!

03.02.2022

 

Vallilan Makeba tuplapussilakana setti

 

Miksi et muistaisi kumppaniasi tai hyvää ystävääsi tänä vuonna käytännöllisellä lahjalla ystävänpäivänä? Kun lahja on käytännöllinen ja saajansa näköinen, riittää siitä iloa pitkäksi aikaa. Lisäksi lahjan saaja varmasti muistaa aina juuri sinut saamaansa tuotetta käyttäessään. Olemmekin nyt ennen ystävänpäivää koostaneet listan suosikkilahjoista useampaan eri kategoriaan, jotta sopiva lahja löytyisi mahdollisimman monelle! Vielä ehdit hyvin hankkia lahjat tilaamalla ne verkkokaupastamme tai käymällä myymälässämme!

 

 

 

Kun ystävää halutaan ilahduttaa, voidaan hänelle viedä esimerkiksi kimppu kauniita leikkokukkia. Mutta miltä kuulostaisi viedä ikään kuin pitkäikäisempiä kukkasia ystävän päivää ilahduttamaan? Tähän loistava ratkaisu ovat kauniit kukkakuvioiset sisustustuotteemme, jotka ovat taatusti kukkien ystävien mieleen. Ja mikä parasta, nämä kukkaset pysyvät kauniina pitkään, ihan ilman viherpeukalon taitoja.

 

1. Kotimaiset Lennolin laadukkaat koristetyynyt ylhäältä alas: Amalia koristetyyny sinivihreä, Amalia koristetyyny harmaa ja Diana koristetyyny monivärinen.

 

2. Samettisen pehmeät torkkupeitot ylhäältä alas: 4living Rosy torkkupeitto ja 4living Fiona torkkupeitto.

 

3. Liukumattomalla pohjalla varustetut pyöreät matot ylhäältä alas: Keltainen Sinikko bukleematto, Sininen Floora bukleematto ja Vaaleanpunainen Sinikko bukleematto.

 

 

 

Alle kymmenen euron budjetillakin löytyy mukavasti vaihtoehtoja, jotka sopivat ystävänpäivälahjaksi. Esimerkiksi hauskat tekstitaulut ovat monessa kodissa käytössä perheen viestinviejänä, muistilistana tai vaikkapa päivän ruokalistana! Mikäli taas haluaa tehdä ystävän pyykkihetkestä astetta pirteämmän, suosittelemme kevyitä ja edullisia, mutta sitäkin näyttävämpiä Pioni pyykkikoreja arkea ilostuttamaan! Jos tiedät ystäväsi tarvitsevan lisää säilytyskoreja tai haluat auttaa häntä tekemään kotinsa säilytysratkaisuista käytännöllisemmät, suosittelemme tutustumaan Mega säilytyskorien laajaan väriskaalaan! Ja kaikki nämä luetellut tuotteet saat nyt alle kympillä verkkokaupastamme ja myymälästämme.

 

4. Hauska, mukautuvainen ja monikäyttöinen 4living tekstitaulu kahdella eri kehysvärillä.

 

5. Pirteät pyykkikorit pyykkipäiviä piristämään: Pioni pyykkikori sininen.

 

6. Monikäyttöiset kokoontaitettavat Mega säilytyskorit: Mega säilytyskori vaaleanpunainen, Mega säilytyskori antrasiitti ja Mega säilytyskori sininen.

 

 

 

Mikäli ystäväsi tai puolisosi on mieltynyt trendikkääseen ja maanläheiseen boho sisustustyyliin, voimme suositella lahjaksi erilaisia makrametyynyjä, makrameita ja kauniita boho säilytyskoreja, jotka on valmistettu puuvillasta ja juutista. Nämä kauniit ja käytännölliset sisustustuotteet löytyvät varmasti paikkansa lähes kodista kuin kodista ja tuovat iloa pitkään. Esimerkiksi kuvassa näkyvä Makrame seinätasku sopii niin koristeeksi kuin säilytystaskuksikin. Sen taskuun voit helposti sujauttaa esimerkiksi eteisessä pipon ja hanskat tai vaikkapa laskut kirjekuorissaan maksamista odottamaan.

 

7. Kauniit Makrame tyynyt sänkyä tai sohvaa koristamaan: Makrame koristetyyny 24 luonnonvalkoinen ja Albarca koristetyyny roosa.

 

8. Hauskoja ja käytännöllisiä säilytysratkaisuja kotiin Makrame seinätaskulla.

 

9. Monikäyttöiset ja helposti paikasta toiseen siirrettävät säilytyskorit ylhäältä alas: Siina säilytyskori, Matilda kori musta/luonnonvalkoinen ja Matilda luonnonvalkoinen.

 

 

Kimalluksen ja kimmellyksen kavereille sopii ehdottomasti kaikki kiiltävä! Rakas ystäväsi tuo varmasti säihkettä omaan elämääsi, joten miksipä et muistaisi häntä säihkyvän kauniilla sisustustuotteella? Timanttikaitaliinalla ystäväsi voi koristaa niin ruokapöytää kuin esimerkiksi lipaston päällystääkin, kun taas timanttirahi toimii oivana lisäistuinpaikkana tai nojatuolin edessä jalkarahina. Kumpaakin näistä löytyy useassa värissä, joten näistä löytyy varmasti mieluinen lahja monelle timanttien ystävälle. Tai sitten voit muistuttaa ystävääsi hänen timanttisuudestaan kauniin kiiltävästi kehystetyllä Bling peilillä.

 

10. Kauniin kimaltavat ja edulliset Timantti kaitaliinarullat.

 

11. Monikäyttöiset helposti paikasta toiseen siirrettävät Timanttirahit useassa eri värissä. Aloittaen ylhäältä ja vasemmalta oikealla lukien: Timanttirahi roosa,  Timanttirahi violetti, Timanttirahi musta, Timanttirahi vaaleansininen, Timanttirahi tummansininen ja Timanttirahi pinkki.

 

12. Kauniilla timanteilla kehystetty pyöreä Bling peili.

 

 

Mitä jos mielitiettysi onkin enemmän mustan värin ja esimerkiksi persoonallisten pääkallojen perään kuin timanttien? No tällöin kannattaa ehdottomasti harkita helppohoitoisia ja näyttäviä Fantasy ja Pääkallo mattoja, jotka ovat vieläpä kaksipuolisia ja myös ulos terassille soveltuvia! Toisaalta voisit tuoda lisää valoa heidän elämäänsä persoonallisilla pöytävalaisimilla, joita löydät nyt valikoimastamme runsaasti. Mikäli kumpikaan näistä ei kuulosta ihan siltä omimmalta valinnalta, kannattaa harkita myös pehmeää vohvelikankaasta valmistettua torkkupeittoa, jonka alla on mukava ottaa esimerkiksi päivänokoset.

 

13. Kaksipuoliset ja erittäin helppohoitoiset mustat matot: Fantasy matto musta ja Pääkallo matto musta.

 

14. Valoa ystäväsi elämään persoonallisella valaisimella: Trio Skull pöytävalaisin ja Fanni K Mieli pöytävalaisin musta.

 

15. Pehmeyttä hyvän ystävän päivätorkkuihin: Fanni K Vohveli torkkupeitto tummanharmaa.

 

 

Emme suinkaan unohtaneet myöskään todellisia värien ystäviä! Jos ei näillä tuo kotinsa sisustukseen väriä, niin ei sitten millään. Nämäkin kaikki tuotteet ovat kodeissa päivittäin käytettäviä, joten miksipä ne eivät saisi tuoda mieleen teidän ystävyyttänne arkipäiväisten askareiden keskellä. Kevyet ja kauniin värikkäät pyöreät bukleematot sopivat esimerkiksi olohuonetta tai makuuhuonetta ilostuttamaan, värikkäät kynnysmatot toivottavat vieraat näyttävästi tervetulleeksi ja kaunis kaikki sateenkaaren värit näyttävä Rainbow sohvapöytä tekee iltapäivän kahvihetkestä astetta värikkäämmän.

 

16. Liukumattomalla pohjalla varustetut värikkäät kukkakuvioiset bukleematot: Tahiti bukleematto sininen ja Paloma bukleematto valkoinen.

 

17. Lasikantinen Rainbow sohvapöytä lähtee mukaan verkkokaupastamme alle viidellä kympillä!

 

18. Joka kodissa tarvittavat kynnysmatot saavat olla myös näyttäviä ja värikkäitä kuten tämä:  Beach kynnysmatto

 

 

Tai miksipä et ilahduttaisi samalla kertaa sekä ystävääsi, että perheen karvaturria? Makoisaa suklaata ystävälle ja tassulliselle kaverille pehmeä Teddy nukkamatto nukkumapaikaksi. Teddy matto tuo lämpöä ja pehmeyttä myös ihmisen parhaaksi ystäväksi sanotun koiran elämään.

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko