Mitä antaa lahjaksi valmistuneelle? 4 vinkkiä!

Blogi » Mitä antaa lahjaksi valmistuneelle? 4 vinkkiä!

19.05.2022

 

1. Anna eväät parempaan yöuneen

Vaikka ihminen viettääkin suuren osan elämästään nukkuen, jää uneen panostaminen usein vähäiseksi, mikä vaikuttaa ihan koko arjen sujuvuuteen. Opiskelijalla ei ole välttämättä ollut rahallisesti mahdollista panostaa kunnon tyynyyn ja peittoon tai sitten hieman parempaa tyynyä tai peittoa ei ole raaskinut ostaa. Voikin olla siis hyvä idea selvittää, millainen tyyny tai peitto olisi mieluinen ja sitten hankkia sopivanlaiset parempaa ja levollisempaa unta tuomaan! Jos petivaatteet ovat ovat jo kunnossa ja mieluisat, voi valmistuneelle hankkia esimerkiksi Vallilan pussilakanasetin ilahduttamaan.

 

Vallilan Rakkaustarina pussilakanasetti on näyttävä ja käytännöllinen lahjaidea kukkakuvion ystävää ajatellen!

 

2. Lahjakortti

Onko tiedossa, että oman kodin sisustaminen tai isompaan asuntoon muuttaminen olisi näköpiirissä, mutta hankintoja ei ole vielä sitä ajatellen tehty? Kun erilaisia hankittavia asioita on paljon, voi niihin upota isojakin summia rahaa, jolloin lahjakortti huonekaluliikkeeseen tulee varmasti tarpeeseen. Lahjakortin avulla lahjan saajalle jää täysi päätäntävalta siitä, millaisia huonekaluja tai sisustustuotteita hän omaan kotiinsa hankkii, jolloin ne varmasti miellyttävät sekä ulkonäöltään että teknisiltä ominaisuuksiltaan. Lahjakortin muodossa kyseinen summa tulee kuitenkin käytettyä nimenomaan kotiin ja asumiseen panostamiseen, mikä varmasti lisää arjen mukavuutta ja käytännöllisyyttä.

 

Lahjakortin voit hankkia sähköpostitse tai suoraan myymälästämme!

 

3. Iloa arkeen sisustustuotteilla

Usein lahjan saaja on niin tuttu, että lahjan antaja tietää hänen makunsa esimerkiksi sisustuksen suhteen. Pitääkö lahjan saaja erityisen paljon esimerkiksi kukkakuoseista tai onko korvan taakse jäänyt muistiin, että hän on puhunut vaikkapa jostain tietystä Vallilan sivu- tai kappaverhosta? Mikäpä olisikaan mukavampi yllätys kuin hankkia juuri ne pitkään valmistuneen haaveissa olleet harmaat Vallilan Makeba sivuverhot tai keltainen Vallilan Rakkaustarina kappaverho! Mikäli itsellä ei ole tietoa lahjan saajan mieluisimmasta sisustushankinnasta, voi vinkkiä kysyä myös esimerkiksi tämän muilta läheisiltä.

 

Vallilan Makeba sivuverho sävyssä Clay on klassisen kauniilla kuviolla monen nuoren sisustajan mieleen!

 

4. Kysy valmistuneelta itseltään

Mikäpä olisikaan mieluisampi lahja kuin itse päätetty? Moni nuori on varmasti vain mielissään, mikäli pääsee vaikuttaman lahjaansa. Saattaa olla, että mielessä on useampikin käytännöllinen lahjatoive, jotka vain odottavat toteutumistaan. Lahjan saajalta kannattaa siis vain rohkeasti kysyä toiveita, mikäli itsellä ei ole tiedossa mikä olisi juuri tähän hetkeen tarpeellista tai toivottua. On varmasti mieluista sekä lahjan antajalle että sen saajalle, jos lahja on juuri sellainen kuin on toivottu! Mikäli valmistuneella ei heti ole mielessään tiettyä asiaa tai tuotetta, jonka hän tarvitsisi, voi mietintää helpottaa esimerkiksi kysymällä onko jotain tiettyä kodin tarviketta, huonekalua tai sisustusesinettä, jonka hankintaa olisi tullut mietittyä.

 

Lisää lahjavinkkejä löydät verkkokauppamme lahjavinkit osiosta! Autamme mielellämme lahjan hankkimisessa valmistuneelle. Esimerkiksi verkkokaupasta ostetulla yhä pakkauksessaan olevalla tuotteella on normaali 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus, mikäli lahja ei ole mieluinen. Myös lahjakortti on mahdollista hankkia myymälästämme tai sähköpostitse!

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko