Uniystävälliset valinnat kyljellään nukkuvalle

Blogi » Uniystävälliset valinnat – Löydä oikea sänky kyljellään nukkuvalle

 

 

 

Uni vaikuttaa syvällisesti jokaiseen elämämme osa-alueeseen. Levoton uni ja epämukava nukkumisasento voivat vaikuttaa merkittävästi päivän sujumiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Unen laatu ja selkärangan tuki ovat avainasemassa varmistaessamme virkeät ja energiset aamut.

 

Moni meistä viihtyy mielellään kyljellään nukkumisasennossa. Mutta tiedätkö, että tämä asento voi aiheuttaa epämukavuutta jos sänkysi ei tarjoa tarpeeksi tukea kehollesi. Selkäkipu ja huonolaatuinen uni ovat yleisiä ongelmia, joita kohtaavat erityisesti ne, jotka nukkuvat usein kyljellään. Tarvitset siis sängyn, joka tukee kehoasi juuri oikeista kohdista ja mahdollistaa levollisen unen.

 

 

 

Unissa Vyöhyke runkopatjapaketti - Täydellinen tuki myös kylkiasennossa

Sopiva sänky auttaa parantamaan unen laatua ja vähentämään selkäongelmien mahdollisuutta. Unissa Vyöhyke runkopatjasänky sopii erityisesti paljon kyljellään nukkuville. Sen avulla voit saada juuri sopivan jämäkän ja ergonomisen tuen selällesi, sillä siinä on puolijämäkät vyöhykkeittäin pussijousitetut runkopatjat. 5-vyöhykkeinen runkopatja tarjoaa optimaalisen tuen lantion ja hartian alueelle, jolloin selkäranka pääsee asettumaan parempaan ja ergonomisempaan asentoon. Vyöhykepussijouset ovat erikseen omissa pusseissaan, mikä tekee patjasta mukailevamman ja tukevamman samanaikaisesti. Unissa Vyöhyke runkopatjoissa on tavallista korkeammat vyöhykepussijouset, jotka myötäilevät kehon painoa ja asentoa kullakin vyöhykkeellä, mikä mahdollistaa paremman tuen juuri oikeissa kohdissa. Tällöin esimerkiksi lantio saa riittävästi tukea eikä painu liikaa patjaan ja hartioiden kohdalta jousisto taas joustaa enemmän vähentäen paineen tunnetta hartiaseudulla. Tämä runkopatjasänky on kestävän runkonsa ja jousistonsa puolesta hyvä vaihtoehto pariskunnillekin.


Unissa Vyöhyke runkopatjasänky 160cm ja näyttävä Chesterfield sängynpääty.

 

 

Kotimaiset Eden 6 joustinpatjat - Ratkaisut levottomaan uneen

Unen laadun kannalta kyljellään nukkuvien on erityisen tärkeää löytää sopiva patja, joka mukautuu täydellisesti painopisteisiin ja tarjoaa tarvittavan tuen lantion ja hartian alueelle. Eden 6 joustinpatjat ovat varustettu 5-vyöhykkeisellä pussijousituksella, joka luo ihanteellisen mukavuuden ja tuen jokaiseen nukkumisasentoon. Teknisesti kehittyneen Pocket Premium pussijousituksen ansiosta jokainen jousi on pakattu omaan pussiinsa, mikä mahdollistaa vartaloa myötäilevän ja ergonomisen tuen. Vyöhykkeiden tuki keskiosaa kohti ja joustavuus hartialinjasta lähtien varmistavat optimaalisen lepoasennon. Eden 6 on saatavilla kahdella eri kovuusvaihtoehdolla: hard ja medium. Laadukkaat materiaalit, innovatiivinen jousitus ja eri kovuusvaihtoehdot tekevät tästä patjasta täydellisen valinnan kyljellään nukkuville. Ja mikä parasta, ne on suunniteltu tarjoamaan rauhallisia yöunia ja virkistävää lepoa kaikille - niin kevyille, keskipainoisille kuin painavemmillekin uneksijoille.

 

 

 

Kotimainen Hilding Andersin valmistama Eden mallisto on suunniteltu yhteistyössä allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.
Eden sarjan joustinpatjoille on myönnetty 20 vuoden katkeamattomuustakuu jousistolle.

 

Unelmoitko paremmasta unesta?

Olisiko nyt hyvä aika tehdä tietoisia uniystävällisiä valintoja itsellesi? Mikäli rakastat kyljellään nukkumista, suosittelemme ottamaan sen huomioon uuden sängyn valinnassa, sillä se voi tehdä suuren eron unesi laatuun ja hyvinvointiin. Muista kiinnittää huomiota sängyn tukevuuteen ja materiaaleihin. Valitsemalla sopivan patjan voit nauttia laadukkaasta unesta ja virkeämmästä arjesta. Unissa Vyöhyke runkopatjat ja Eden 6 joustinpatjat ovat suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista tukea erityisesti kyljellään nukkuville. Muista myös valita sinulle mieluisin petauspatja, jotta voit täydentää patjan ominaisuuksia ja parantaa entisestään nukkumismukavuuttasi. Autamme mielellämme sopivan vaihtoehdon löytämisessä, jotta sinä voit nauttia jokaisesta levollisesta yöstä.

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko