Sohvakalustot

 

Verkkokaupassamme on esillä useita erilaisia sohvakalustoja. Kokoonpanoon voi itse mallista riippuen valita mieleisensä yhdistelmän eripituisten 2- ja 3-istuttavien sohvien ja sohvatuolien väliltä. Kangas- ja nahkavaihtoehtojakin löytyy useita suurimpaan osaan sohvakalustomalleista, joten omaan sisustukseensa sopivan sohvakaluston löytäminen on varmasti helppoa! Valikoimissamme on niin laadukkaita kotimaisia sohvakalustoja kuin edullisia ulkomaalaisiakin sohvia! Nyt ei muuta kuin tutustumaan sohvakalustovalikoimaamme!

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta sohvakalustovalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Sohvakalustoista usein kysyttyjä kysymyksiä:

 

Miten valitsen sopivan sohvakaluston?

Sohvakaluston valitseminen kannattaa aloittaa miettimällä oma käyttötarkoitus. Halutaanko ryhdikäs istumakalusto, jossa on miellyttävästi tukea selkään ja riittävän korkea selkänoja, vai onko tärkeintä, että sohvalla mahtuu makoilemaan? Mikäli ollaan etsimässä sohvakalustoa makoilua varten, on usein matalampi ja pehmeämpi käsinoja parempi valinta kuin kapea ja korkea. Myös verhoilua kannattaa miettiä etukäteen, esimerkiksi lemmikkieläintalouksissa helppohoitoinen ja kestävä kangas on hyvä valinta sohvakalustoon. Myös runko- ja istuinmateriaaleilla on merkitystä. Puu/vaneri runkoiset sohvakalustot ovat pitkäikäisempi valinta kuin kalustelevystä valmistetut rungot. Myös istuintyynyissä on suuria eroja aina normaalista vaahtomuovista esimerkiksi muotoon valettuun kylmävaahtomuoviin, jolla on 10 vuoden muotonsa pitävyys takuu.

 

Voinko maksaa sohvakaluston osamaksulla?

Kyllä voit. Sohvakaluston voi maksaa osamaksulla verkkokaupassamme esimerkiksi Klarnan osamaksulla tai Jouston osamaksulla. Myös myymälässämme sohvakalusto ostokset voi halutessaan maksaa osamaksulla.

 

Paljonko sohvakaluston toimitus maksaa?

Meillä sohvakaluston toimitus ulko-ovelle maksaa 0–29 €. Joillekin paikkakunnille on mahdollista ostaa erikseen sisään kanto, jolloin sohvakalusto toimitetaan asunnon sisälle saakka.

 

Minkä värinen matto sopii harmaan sohvan kanssa?

Harmaan sohvan kaveriksi voi valita halutessaan esimerkiksi värikkään maton tai hillitymmän valkoisen tai harmaan maton. Yleisesti suositellaan, että maton väri ei olisi liian lähellä sohvan väriä, jotta se erottuu sohvasta tarpeeksi luoden kauniisti kontrastia. Esimerkiksi vaaleanharmaan sohvan seuraksi voi valita tummanharmaan tai valkoisen maton.

 

Voiko sohvan laittaa patterin eteen?

Sohvan voi laittaa patterin eteen, mutta etenkin sähköpatterien kohdalla on huolehdittava, että sohvan ja patterin väliin jää riittävästi tilaa, jotta sohva verhoiluineen ei pääse kuumentumaan liikaa ja ilma pääsee kiertämään. Myös vesikiertoisten patterien kanssa suosittelemme jättämään hieman väliä sohvan ja patterin väliin, jotta ilma kiertää paremmin.

 

Miten pääsee eroon vanhasta sohvasta?

Tarjoamme vanhan sohvan pois vienti palvelua uuden sohvan toimituksen yhteydessä. 100 km säteellä myymälästämme tämä palvelu on ilmainen. Valitettavasti ympäri Suomen emme pysty vanhojen poisvientiä tarjoamaan, mutta tarjousta voi kysyä asiakaspalvelustamme. Vanhan sohvan voi hävittää myös viemällä lähimpään kierrätyskeskukseen.

 

Minkälainen sohva koiratalouteen?

Koiratalouteen sohvaa valitessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota verhoilun laatuun. Parhaita kankaita koiratalouksiin ovat pet friendly merkillä varustetut kankaat, jotka ovat helposti puhdistettavissa ja koiran kynnet eivät helposti aiheuta kankaaseen vahinkoa. Useat verkkokauppamme sohvat voi tilata esimerkiksi Solar ja Terra kankailla, joilla on tämä pet friendly merkintä. Myös nahalla verhoiltu sohva on suosittu helppohoitoisuutensa ansiosta useissa koiratalouksissa.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko