Kaipaako työhuoneesi muutosta? Muista nämä 3 asiaa

Blogi » Kaipaako työhuoneesi muutosta? Muista nämä 3 asiaa

 

 

 

Kaipaatko muutosta työhuoneeseesi? Muista nämä kolme asiaa, kun haluat parantaa työhyvinvointiasi, viihtyä paremmin ja lisätä tehokkuuttasi.

 

 

Ergonomia

Panosta laadukkaisiin ja säädettäviin kalusteisiin, sillä ne ylläpitävät terveyttäsi ja tekevät työpäivistäsi mukavampia. Kotimainen sähköpöytä on laadukas ja helppokäyttöinen valinta työskentelyyn kotona ja toimistossa. Muistipaikkainen sähköpöytä mahdollistaa työkorkeuden helpomman ja nopeamman muuttamisen päivän aikana. Paljon istumatyötä tekevän suositellaan seisovan ja liikkuvan säännöllisesti päivän aikana, joten sähköpöytä lisää vaihtelevuutta ja helpottaa työskentelyä. Työpistematolla teet seisomisesta asteen miellyttävämpää. Hyvässä satulatuolissa puolestaan istut perinteistä tuolia avarammassa kulmassa, mikä voi edistää luonnollista kaarevaa selkärangan asentoa. Tämä vähentää selkärangan kuormitusta ja voi auttaa ehkäisemään selkäkipuja. Valitse myös mahdollisimman ergonominen näppäimistö ja hiiri tukemaan käden ja ranteen oikeaa asentoa.

 

Valaistus

Luonnonvalo päivän aikana tukee sisäistä vuorokausirytmiäsi. Huolella suunniteltu valaistus ei vain luo miellyttävää tunnelmaa, vaan myös parantaa keskittymistä ja työtehoa. Kirkas valo lisää aktiivisuutta. Valo ei siis saa olla liian himmeä, sillä se rasittaa ja väsyttää silmiä sekä mieltä. Säädettävät valaisimet mahdollistavat valon säätelyn ja kohdistamisen aina tarpeen mukaan.

 

Järjestys

Pidä työhuoneesi siistinä ja organisoituna, vähennä häiriötekijöitä ja luo selkeä työskentelytila. Monipuoliset ja tilavat säilytysratkaisut helpottavat työskentelyä. Tehokkuutesi lisääntyy ja motivaatiosi säilyy, kun aikaa ei mene liikaa tavaroiden tai papereiden etsimiseen. Jos työskentelet kotona, pidä työasiat selkeästi erillään vapaa-ajan tilasta tai tavaroista. Selkeässä ja toimivassa työtilassa keskityt ja viihdyt paremmin. Myös luovuutesi toimii vapaammin!

 

 

 

Pienilläkin muutoksilla voit saavuttaa merkittäviä parannuksia työympäristöösi. Tärkeintä on löytää ratkaisut, jotka sopivat juuri sinulle. Valikoimastamme löytyy paljon toimistotyöhön sopivia kalusteita. Autamme miellellämme oikeiden ratkaisujen löytämisessä.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko