Blogi

Nukkuminen refluksivaivojen kanssa: Vinkit olon ja unenlaadun parantamiseksi

27.9.2023

Kiinnitä huomiota nukkumistottumuksiisi, mikäli kärsit refluksitaudin ikävistä oireista.

Sisustusinspiraatioita opiskelija-asuntoon

7.8.2023

Inspiroivia ideoita ja ratkaisuja, joilla opiskelija voi sisustaa kodin tyylikkäästi ja käytännöllisesti.

Uniystävälliset valinnat – Löydä oikea sänky kyljellään nukkuvalle

21.7.2023

Unen laatu ja hyvinvointi ovat läheisessä yhteydessä toisiinsa. Tarvitset sängyn, joka tukee kehoasi juuri oikeista kohdista. 

 

Miten pestä villamatto? Helpot ohjeet villamaton huoltoa varten!

7.12.2022

Villamatot ovat kauniin luonnollisia ja helposti puhtaana pidettäviä mattoja, joilla tuot lämpöä ja pehmeyttä kodin sisustukseen. On tärkeää kuitenkin noudattaa oikeanlaisia huolto- ja pesuohjeita, jotta villamatto pysyy hyvänä ja kauniina pitkään! Tämän kertaisessa kirjoituksessa käymmekin läpi yleisiä huolto-ohjeita villamattoja varten ja sitä, miten se tulee pestä ja miten villamatosta tulee poistaa tahrat.

Tuppu-Kaluste Hämeenlinnan Kotona messuilla 1.-2.10.2022!

28.09.2022

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään Hämeenlinnassa Loimua Areenalla Kotona messut, jotka ovat erinomainen vierailukohde heille, jotka pitävät sisustamisesta, haaveilevat kodin rakentamisesta tai ovat aikeissa aloittaa oman kodin remontointia! Ja tänä vuonna tottakai sekä uusien että vanhojen asiakkaidemmekin kannattaa tulla messuilla käymään, kun ensimmäistä kertaa tuotteisiimme pääsee tutustumaan Kauhajokea etelämpänä!

Lisää varastotilaa Tuppu-Kalusteelle toimitusaikojen nopeuttamiseksi ja valikoiman kasvattamiseksi

25.08.2022

Muutostyöt alkavat viimein olla sillä mallilla että syyskuussa pääsemme ottamaan täysin käyttöön uuden 4 000 m2 varastorakennuksen! Mihin kaikkeen tämä vaikuttaa ja mitä mahdollisuuksia tämä tarjoaa kerromme tämän kertaisessa blogi kirjoituksessamme.

 

Mitä antaa lahjaksi valmistuneelle? 4 vinkkiä!

19.05.2022

Kevään valmistujaisjuhlat ovat taas ihan nurkan takana, ja monelle onkin ajankohtaista miettiä sopiva muistaminen valmistuneelle viemisiksi. Moni vasta valmistunut saattaa olla juuri muuttamassa omilleen tai sitten itsenäistä elämää on jo jonkin verran takana, mutta moni tarpeellinen asia saattaa vielä puuttua etenkin kodin sisustukseen liittyen. Mikä siis olisikaan parempi lahjaidea valmistuneelle, kuin jokin käytännöllinen kodin sisustukseen liittyvä asia? Seuraavaksi annammekin vinkkejä lahjan ideointiin!

Näin sisustat kotisi eteisen käytännölliseksi ja toimivaksi

31.03.2022

Minkä huoneen sisustus osuu kotiin tullessa silmiisi ensimmäisenä ja sieltä lähtiessä viimeisenä? Eteisen sisustus tietenkin! Esteettisyyden lisäksi näiden paljon käytettävien tilojen sisustukselliset ratkaisut ovat tärkeässä asemassa niin käytännöllisyyden, helppouden kuin puhtaana pidon kannalta! Tämän kertaisesta blogikirjoituksestamme löydät vinkkejä siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon kodin eteistiloja sisustaessa ja uudistaessa.

Kevään 2022 sisustustrendit

17.02.2022

Vuoden 2022 sisustustrendeissä korostuvat erityisesti huonekalujen pitkäikäisyys ja laatu, maanläheiset värit sekä erilaiset elävät pinnat, kuten esimerkiksi tuftatut matot ja vakosamettiset tekstiilit! Kurkistamalla tämän kertaiseen blogikirjoitukseemme pääset perille vuoden 2022 sisustustrendeistä, ja siitä millä tuotteilla voit sulauttaa mieluisimmat trendit juuri oman kotisi sisustukseen!

Näin helpotat seniorin arkielämää oikeanlaisilla kalusteilla

17.02.2022

Jotta senioreiden ja liikuntarajoitteisten elämästä saadaan tehtyä mielekästä ja vaivattomampaa, tulee ottaa huomioon heidän erityistarpeensa kodin sisustuksessa. Näiden erityistarpeiden huomiointi lisää myös turvallisuutta kotona, sillä kalusteiden ollessa tukevia ja oikein mitoitettuja on kalusteiden käyttäminen vaivattomampaa ja kaatumisriskikin pienenee. Oheisessa kirjoituksessamme olemmekin käyneet läpi erilaisia huonekaluja, millä senioreiden ja liikuntarajoitteisten elämää voidaan parantaa ja helpottaa.

18 vinkkiä miten muistaa ystävää tai puolisoa ystävänpäivänä!

03.02.2022

Ystävänpäivä lähenee ja mielessä saattaa olla ystävä tai pari, joita haluaisit muistaa kiitoksena heidän ystävyydestään ja tuestaan. Myös oman puolison muistaminen ystävänpäivän kunniaksi voi toimia ihanana piristeenä parisuhteelle. Makoisa ja hyvä yllätys voi olla esimerkiksi pannukakkujen tarjoaminen aamupalaksi suoraan sänkyyn, tai ehkä sittenkin jokin käytännöllinen lahja?

Mittatilaussohva - Sohva kotisi mittojen mukaan

27.01.2022

Sohva on monikäyttöinen ja pitkäikäinen huonekalu, kun sen valinta tehdään oikein. Sopivan sohvan kriteerit vaihtelevat kunkin perheen tarpeiden mukaan ja ehdottomasti myös tilan mittojen mukaan. Ennen sohvakaupoille lähtöä onkin hyvä tehdä hieman mittauksia ja miettiä muutamia kysymyksiä, jotta sopivan sohvan löytäminen käy helpommin. Tutustu nyt alla oleviin ohjeisiin ja tietoihin ja olet askeleen lähempänä unelmiesi sohvan löytymistä!

Ruokailuryhmän ostajan opas – Näin valitset sopivan ruokailuryhmän

20.01.2022

Sanonta ”Keittiö on kodin sydän” on monelle tuttu lausahdus, joka varmasti pitää paikkaansa monen kodin kohdalla. Ensinnäkin keittiö ja ruokailutila usein sijaitsevat kodissa keskeisellä paikalla ja toisekseen monen perheen kiireisen arjen yhteiset hetket ja merkittävät juhlat keskittyvät olohuoneen lisäksi juuri keittiöön tai ruokailuryhmän ääreen. Näiden seikkojen vuoksi ruokailuryhmän merkitys kodin sisustuksessa on suuri sekä käytännöllisistä että sisustuksellisista syistä. Mutta mitä tulisi ottaa huomioon uutta ruokailuryhmää valitessa?

Miten valita sopiva sänky? 5 vaihetta!

13.01.2022

Vuosi 2022 on alkanut ja monet ovat varmasti tehneet tälle vuodelle lupauksia, joilla haluavat parantaa elämänsä laatua. Mitä jos sinäkin lupaisit parantaa unesi laatua ja sitä kautta kohentaisit oman arkesi sujumista? Tämä kirjoitus toivottavasti auttaa sinua löytämään juuri itsellesi sopivan sängyn.

Tuppu-Kalusteen tarina

15.10.2021

Tuppu-Kaluste on perheyritys, joka on vuosien aikana kasvanut huonekalujen valmistajasta useiden kotimaisten sekä ulkomaisten valmistajien vähittäismyymäläksi. Nykyään yritys työllistää myös perheen ulkopuolisia henkilöitä ja myy tuotteita laajasti koko Suomeen.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko