Muista ystävää 14. helmikuuta

Blogi » Muista ystävää 14. helmikuuta!

 

 

Ystävänpäivä lähestyy. On siis aika pysähtyä hetkeksi pohtimaan, kuinka voimme tehdä päivästä erityisen niille, jotka tekevät elämästämme merkityksellisen. Kysy ystävältäsi kuulumisia, istukaa alas kahvikupin äärelle ja viettäkää yhteinen hetki. Pienet teot voivat merkitä paljon, ja ne rakentavat vahvempaa yhteyttä läheistemme kanssa. Osoita rakkautta ja välittämistä lämpimällä halauksella, ja ehkäpä pienellä lahjalla? 

 


 

 

Tänä vuonna helmikuu alkaa Superviikonlopulla, jonka teemana on ystävänpäivä. Poimimme muutaman lahjavinkin, jotka kannattaa napata heti talteen. Viisi ihastuttavaa ja lämminhenkistä tuotetta ovat poikkeuksellisen edulliseen hintaan myymälässä ja verkkokaupassa 2.-4.2.2024. Nämä hempeät sisustustuotteet tarjoavat lämpöä ja iloa niin arkeen kuin juhlaan.

 

Superviikonlopun tuotteet:

Kaunis Fiona torkkupeitto

Ihanat 80cm pyöreät Muumi-matot (Erilaisia vaihtoehtoja)

Suloinen Honey Bunny tyyny

Pehmoinen Heart tyyny

Pörröinen Curly koristetyyny

 


 

 

Ripaus hempeyttä sisustuksessa sopii mainiosti ystävänpäivään, mutta toimii mihin vuodenaikaan tahansa. Kotiin voi helposti luoda romanttista tunnelmaa pienillä muutoksilla. Keväästä haaveilevalle Birdie koristetyynyt ilahduttavat kauniilla roosan värisillä linnuilla ja kukilla. Valikoimastamme löytyy paljon ideoita romanttiseen sisustukseen ja käytännöllisiä lahjavinkkejä, jotka ilahduttava sekä aikuisia että lapsia.

 

Löydät Tuppu-Kalusteen myös somesta!

InstagraMFACEBOOKTiKTok

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko