2-istuttavat sohvat

 

2-istuttava sohva on mainio valinta, kun huoneessa ei ole ylimääräistä tilaa! Sopivan sirokokoisia sohvia löytyy todella monenlaisia: nahkaisia, erivärisiä kankaisia sohvia sekä totta kai myös vuodemekanismilla varustettuja sohvia. Valitsemalla mieluisimman pintamateriaalin, mallin ja värin viimeistelet vaikkapa kotisi olohuoneen tai vierashuoneen sisustuksen. Useisiin valikoimissamme oleviin 2-istuttaviin sohviin on saatavilla myös 3-istuttava sohva ja nojatuoli samaa sarjaa, joten myös erilaisten sohvakokonaisuuksien yhdisteleminen on mahdollista!

 

Verkkokaupassamme on esillä vain osa laajasta sohvavalikoimastamme. Kauttamme saat ostettua paljon muitakin huonekaluja edullisesti. Tervetuloa tutustumaan kalusteisiin myös Kauhajoen myymäläämme!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä 2-istuttavista sohvista:

 

Toimitetaanko sohva valmiiksi koottuna?

Osa sohvista toimitetaan täysin koottuina, mutta osa sohvista toimitetaan osina. Esimerkiksi isommat kulmasohvat toimitetaan jo kuljetuksellisistakin syistä muutamassa palassa. Se toimitetaanko sohva osina vai kasattuna on aina mainittuna tuotekortillamme.

 

Paljonko kahden istuttavat sohvat yleensä maksavat?

Kahden istuttavia sohvia löytyy todella monen hintaisia aina parista sadasta muutamaan tuhanteen esimerkiksi valmistusmateriaaleista, verhoilusta ja valmistusmaasta riippuen.

 

Voinko maksaa sohvan osamaksulla?

Sohvan voit maksaa halutessasi osamaksulla sekä verkkokaupassamme että myymälässämme. Verkkokaupassamme on tarjolla sekä Klarnan että Jouston erämaksu.

 

Paljonko sohvan kotiintoimitus maksaa?

Kauttamme saat edullisen 0–29 € euron kotiinkuljetuksen sohville. 100 km säteellä myymälästämme toimitus on ilmainen, ja tätä edemmäs Suomessa veloitamme vain 29 euroa.

 

Kauanko sohva yleensä kestää?

Sohvan kestämiseen vaikuttaa paljon siinä käytetyt materiaalit ja sohvan käyttö. Esimerkiksi tavallisella kankaalla verhoillut sohvat voivat olla kovilla lemmikkieläinperheissä.  Myös tavallisen vaahtomuovi-istuintyynyn käyttöikä on lyhyempi kuin esimerkiksi kylmävaahtomuovin. Kaikista pisin käyttöikä onkin puurunkoisilla sohvilla, joissa istuintyynyt on valmistettu Sandellan muotoon valetusta kylmävaahtomuovista. Tällaisen sohvan istuintyynyjen takuukin kestää 10 vuotta.

 

Kuinka nopeasti sohva toimitetaan?

Osa sohvista löytyy heti omasta varastostamme, jolloin voimme toimittaa ne jopa 2–4 arkipäivässä kotiisi. Osa tuotteista on tilaustuotteita, joiden toimitusaika on tehtaasta ja valitusta verhoilusta riippuen suunnilleen 2–8 viikkoa.

 

Minkälainen sohva perheeseen, jossa on koira?

Perheissä, joissa on koira, korostuu sohvan verhoilun laadukkuus. Parhaita kankaita koiratalouksiin ovat pet friendly merkillä varustetut kankaat, jotka ovat helposti puhdistettavissa ja koiran kynnet eivät helposti aiheuta kankaaseen vahinkoa. Useat verkkokauppamme sohvat voi tilata esimerkiksi Solar ja Terra kankailla, joilla on tämä pet friendly merkintä. Myös nahalla verhoiltu sohva on suosittu helppohoitoisuutensa ansiosta useissa koiratalouksissa.

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko