- 19%
Fondi sohvapöytä
Fondi sohvapöytä

Fondi sohvapöytä

205,00 €
254,00 € Osta nyt ja säästä 49,00 €
Saatavuus
Tilaustuote
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 1-2 viikkoa

Yksinkertaistettu Fondi sohvapöytä nyt edulliseen tarjoushintaan!

Fondi sohvapöytä on yksinkertaistettu siten, ettei siinä ole mitään ylimääräisiä yksityiskohtia ja muotoilu on suoraviivaista. Kuten muissakin Fondi sarjan huonekaluissa, myös tässä sohvapöydässä kansi on viilutettu, joten se sopii hyvin yhteen tuoteperheen muiden kalusteiden kanssa. Värivaihtoehtoja sohvapöydästä löytyy aina valkoisesta pyökkiin, kirsikkaan ja pähkinään, joten moneen sisustukseen löytyy varmasti hyvä vaihtoehto. Fondi sohvapöytä on kotimainen ja laadukas vaihtoehto olohuoneeseesi. Tämän kotimaisen sohvapöydän voit nyt helposti ja edullisesti tilata verkkokaupastamme!

Tekniset tiedot:

  • Värivaihtoehdot: valkoinen, pyökki, kirsikka ja pähkinä
  • Kannet ovat viilutettuja. Viilu on aito luonnonmateriaali, joka muuttaa väriään ajan kuluessa valon vaikutuksesta. Erityisesti pähkinän väri muuttuu paljon ja myös värierot eri kansien kesken ja kuvion vaihtelu pähkinässä on suuri.
  • Toimitetaan kasaamattomana
  • Kotimainen

Sohvapöydän mitat:

  • Sohvapöydän mitat: pituus: 100 cm, leveys 60 cm ja korkeus 45 cm

Laatu:

  • Kauhajoella Pohjanmaalla valmistetut Fondi-tuoteperheen huonekalut ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Materiaalit ovat hyviä ja huonekalut ovat vankkoja ja tukevia.  Fondi-tuoteperheen huonekalut ovat hyvä valinta, kun haluat kotimaista laatua kotiisi. Koska Fondin valmistajan tehdas sijaitsee lähellä myymäläämme, saamme toimitettua kyseiset huonekalut nopeasti asiakkaillemme.
Näytä lisää tuotteita
Sohvapöydät tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko