- 20%
Rooma tv-taso nro 2
Rooma tv-taso nro 2

Rooma tv-taso nro 2

Rooma tv-taso on selvälinjainen ja tyylikäs tv-taso. Osta se edulliseen hintaan verkkokaupastamme ja toimitamme sen parhaimmillaan jopa 2 päivässä!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
209,60 €
262,00 € Tarjous - osta nyt ja säästä 52,40 €
Väri
Saatavuus
Tilaustuote
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-14 arkipäivää
Toimitus alkaen 0 €
Kotimainen
Toimitetaan kasattuna

Kotimainen Rooma tv-taso on erittäin laadukas olohuoneen kaluste edullisesta hinnastaan huolimatta!

 

Rooma tv-taso on suoraviivainen taso, jonka muotoilu on haluttu pelkistää ja säästää turhilta yksityiskohdilta. Ulkonäkönsä ansiosta Rooma tv-taso on erittäin helppo yhdistää monenlaiseen sisustukseen, kun vain valitset itsellesi parhaiten sopivan värin pähkinän ja valkoisen väliltä. Rooma tv-tasossa on paljon käytännöllisiäkin piirteitä, kuten esimerkiksi tilaa kodin viihde-elektroniikalle ja kaappitilaa tavaroille, joita ei haluta pitää esillä. Erittäin hyvä puoli on myös korkeat jalat, jotka mahdollistavat helpon tv-tason alta siivoamisen. Ennen kaikkea tuotteen kasaamisesta ei tarvitse murehtia, sillä tv-taso toimitetaan valmiiksi kasattuna ja kiinnitettäväksi jää enää vetimet, kansi ja jalat. Mikäli Rooma on kuin tehty kotiisi, tilaa se helposti ja edullisesti verkkokaupastamme, ja me kotiinkuljetamme sen halutessasi ulko-ovellesi saakka.

 

Tekniset tiedot:

  • Värivaihtoehtoina valkoinen ja pähkinä
  • Keskiosassa lasinen välihylly
  • Tason kummassakin päässä kaappi
  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna
  • Kotimainen

 

Tv-tason mitat:

  • Tv-tason mitat: leveys 119 cm, syvyys 40,5 cm ja korkeus 40,5 cm

 

Laatu:

  • Kauhajoella, Pohjanmaalla, valmistetut Rooma-tuoteperheen huonekalut ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Materiaalit ovat hyviä ja huonekalut ovat vankkoja sekä tukevia. Laatikoiden metallikiskot ovat hyvin toimivat ja helposti liukuvat. Rooma-tuoteperheen huonekalut ovat hyvä valinta, kun haluat kotimaista laatua kotiisi. Koska Rooman valmistajan tehdas sijaitsee lähellä myymäläämme, saamme toimitettua kyseiset huonekalut nopeasti asiakkaillemme.
Näytä lisää tuotteita
Rooma tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko