Palvelut

Kotiinkuljetus

 

Verkkokaupan lisäksi meillä on kivijalkamyymälä Kauhajoella, johon olet aina tervetullut tutustumaan valikoimaamme. Mikäli ostat tuotteet suoraan myymälästämme, kotiinkuljetamme ne lähialueelle ja lähipaikkakunnille täysin veloituksetta suuntakuormissa (esim. Ilmajoki, Isojoki, Jalasjärvi, Jurva, Kankaanpää, Karijoki, Karvia, Kurikka, Seinäjoki sekä Teuva). Mikäli kuitenkin tarvitset huonekalusi nopeammin ja etäämmälle, niin lupaamme kuljettaa ne korvausta vastaan kaupan koon mukaan, tapauskohtaisesti. 

 

Nettikaupassa asioidessasi sinulla on mahdollisuus saada isommat tuotteet ilmaiseksi kotiinkuljetettuna sadan kilometrin säteellä myymälästämme. Muualle Suomeen toimitamme huonekalut edulliseen 29 euron hintaan ulko-ovellesi. Pienempien tuotteiden kohdalla sinulla on mahdollisuus valita toimitusvaihtoehdoksi myös postipaketti, joka maksaa 10 euroa sinua lähimpänä olevaan postin toimipisteeseen. Ja tottakai halutessasi voit myös noutaa ostamasi tuotteet suoraan myymälästämme ilmaiseksi. Nettikaupan toimitustavoista voit lukea lisää toimitus- ja maksuehdoistamme.

 

Kokoamispalvelu

 

Tarvittaessa tarjoamme myös kokoamispalveluja myymälästä ostetuille tuotteillemme. Hinta riippuu koottavasta tuotteesta ja niiden määrästä, joten kysy kokoamispalvelun hintaa myymälästämme huonekaluja ostaessasi tai halutessasi yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Maksutavat

 

Myymälästämme tuotteita ostettaessa voit maksaa ostoksesi käteisellä tai pankki- ja luottokortilla. Halutessasi voit valita maksutavaksesi kätevän Resurs Bank osamaksuvaihtoehdon, jolla saat korotonta maksuaikaa jopa kuusi kuukautta! Mikäli haluat tietää lisää näistä maksutavoista, voit aina ottaa yhteyttä myymäläämme paikan päällä tai vaikkapa yhteydenottolomakkeen kautta.

 

Verkkokaupasta tuotteita ostettaessa ostokset voidaan maksaa helposti Paytrailin maksupalvelun kautta (entinen Suomen verkkomaksut) tai joustoraha- laskulla tai -osamaksulla. Myös Klarnan lasku- ja osamaksuvaihtoehdot ovat valittavissa. Paytrailissä maksuvälineinä käyvät Visa, Visa electron, Mastercard ja pankkien verkkopankkitunnukset. Näistä maksutavoista löydät lisää tietoa toimitus- ja maksuehdoistamme.

 

Aukioloajat

 

Myymälän aukioloajat:

 

Ma-Pe         9.00-18.00

La                9.00-16.00 (Kesälauantait 9-14)

 

 

 

Aukioloaikoihin saat joustoa soittamalla!

 

Asiakaspalvelu käytössäsi 24 h vuorokaudessa!

 

Verkkokauppamme asiakaspalvelu on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena päivänä vuodessa. Mikäli sinulla ilmenee jotain kysyttävää ota yhteyttä myymäläämme. Kiireellisimmissä asioissa tavoitat meidät parhaiten puhelimitse numeroista:

 

Soittamalla numeroon: 06-231 4056 tai

soittamalla/lähettämällä tekstiviestin numeroon:  040-771 3427

 

Toinen vaihtoehto olla yhteydessä myymäläämme on verkkosivumme oikeassa laidassa oleva Ota yhteyttä palkki tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

 

myynti@tuppukaluste.fi

 

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko