- 20%
Solo 2 tv-taso valkoinen

Solo 2 tv-taso valkoinen

Raikkaan valkoinen ja muotoilultaan moderni Hiipakan Solo 2 tv-taso nyt edullisesti verkkokaupastamme! Kotiinkuljetus alkaen 0 €!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
246,00 €
307,00 € Osta nyt ja säästä 61,00 €
Saatavuus
Varastossa
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-14 arkipäivää
Toimitus alkaen 0 €
Kotimainen
Moderni ulkonäkö

Solo 2 tv-taso on pelkistetyn yksinkertainen ja todella isokokoinen kodin viihdekeskus - kotimaista laatua edullisesti!

 

Solo tv-taso on kooltaan todella iso, joten sen päälle kelpaa laittaa hieman isommankin television ja silti muillekin kodin viihde-elektroniikkalaitteille jää vielä tilaa. Ulkonäöltään Solo on pelkistetyn yksinkertainen. Suoraviivainen muotoilu ja turhien yksityiskohtien pois jättäminen tekevät Solo tv-tasosta erittäin monenlaiseen sisustukseen sopivan. Tv-tason voi myös ongelmitta yhdistää muihin olohuoneen huonekaluihin. Käytännöllisyyttäkin tv-tasosta löytyy rutkasti, sillä johtojen läpivienti onnistuu tilavan aukon ansiosta helposti ja kaappien ovet sulkeutuvat pehmeästi. Olisiko Solo tv-taso juuri sopiva sinun kotiisi? Mikäli olisi, niin voit tilata sen helposti ja edulliseen hintaan verkkokaupastamme! Mikäli haluat, niin kotiinkuljetamme tv-tason ulko-ovellesi saakka! Kotiinkuljetus alkaen vain 0 €.

 

Tekniset tiedot:

  • Väri: valkoinen
  • Vetimet ja jalat valkoiset
  • Kaappien ovet sulkeutuvat pehmeästi
  • Johtojen läpivienti onnistuu helposti tilavien aukkojen ansiosta
  • Toimitetaan osina
  • Kotimainen

 

Tv-tason mitat:

  • Tv-tason mitat: leveys 220 cm, syvyys 44,5 cm ja korkeus 59 cm
  • Aukkojen ja kaappien sisätilan mitat: leveys 52,5 cm, syvyys 42 cm ja korkeus 19,5/21 cm (välihyllyn ollessa keskimmäisessä reiässä). Hyllyä saa säädettyä yhden pykälän (3,2 cm ) ylös tai alaspäin. Mikäli välihyllyn poistaa kokonaan, on aukon korkeus 42 cm.

 

Laatu:

  • Hiipakan Pohjanmaalla valmistamat huonekalut ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Materiaalit ovat hyviä ja tuotteet vankkoja sekä tukevia. Hiipakan tv-tasot ovat hyvä valinta, kun haluat kotimaista laatua kotiisi.
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko