Lumina Bonnel runkopatja 120 cm

Lumina Bonnel runkopatja 120 cm

Todella edullinen 120 cm runkopatjapaketti tarjoushintaan Tuppu-Kalusteelta! Kotiinkuljetus alkaen 0 € ja nopea toimitus!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
 
Kangas ja jalat
Petauspatja
Määrä
Saatavuus
Ostettavissa vain myymälästä
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-4 arkipäivää!
Toimitus alkaen 0 €
Miellyttävä nukkua
Runko puuta/vaneria

Huippuedullinen runkopatjapaketti nopealla toimituksella ja edullisella kotiinkuljetuksella!

 

Sirokokoinen Lumina bonnel runkopatjasänky on puolijämäkkä bonneljousilla varustettu sänky, jossa on niin sanotut perinteiset jouset, jotka ovat toisiinsa sidottuina. Kun jouset ovat sidottuina toisiinsa, tuntuu sänky hieman pehmeämmältä, sillä myös sen jousen ympärillä olevat jouset, joihin paino kohdistuu, painuvat alaspäin painon johdosta.  Täten bonneljousitettu sänky ei ole yhtä pitkäikäinen kuin pussijousitettu sänky. Nukkumamukavuudeltaan Lumina bonnel runkopatja on puolijämäkkä. Kun runkosängyn reunalle menee istumaan, tuntuu sänky pehmeämmältä, sillä paino kuormittuu niin pienelle alueelle. Kuitenkin makuulleen mennessä paino jakautuu tasaisemmin, jolloin Lumina bonnel 120x200 cm runkopatja tuntuu puolijämäkältä, nukkujan painosta riippuen. Petauspatjana Lumina bonnel runkopatjapaketissa on Lumina petauspatja, jossa on toisella puolella profilointi lisäpehmeyttä tuomassa. Tämän Lumina bonnel 120 cm runkopatjapaketin hintaan sisältyy 120 cm leveä runkopatja, jalat ja Lumina petauspatja. Mikäli tuotteelle ei ole valittuna petauspatjaa vetovalikosta, on näkyvissä oleva hinta ilman petauspatjaa.

 

Tekniset tiedot:

  • Runkopatja on verhoiltu vaaleansinisellä kankaalla
  • Runkopatjasängyn runko valmistettu puusta/vanerista
  • Mäntyiset luonnonväriset jalat
  • Runkopatjassa bonneljousitus, jossa jouset ovat sidottuina toisiinsa
  • Jousien määrän, paksuuden ja tiheyden mukaan puolijämäkkä kovuus
  • Hintaan sisältyy 120 cm runkopatja, luonnonväriset kantikkaat jalat ja Lumina petauspatja. Mikäli tuotteelle ei ole valittuna petauspatjaa vetovalikosta, on näkyvissä oleva hinta ilman petauspatjaa.
  • Suosittelemme käyttämään petauspatjan päällä petauspatjansuojaa. Tällöin petauspatjan päällinen pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse pestä koneessa, ja pääset itse helpommalla pesemällä koneessa vain petauspatjansuojan. Suoja myös pidentää petauspatjan käyttöikää!

 

Jäykkyys:

  • Jäykkyys: Medium. Puolijämäkkä vaihtoehto. Runkopatja on riittävän jämäkkä tukemaan selkärankaa makaamisen aikana, mutta lantion seutu painuu enemmän verrattuna vastaavaan pussijousitettuun sänkyyn. Pintapehmeyttä sänkyyn tuo profiloitu Lumina petauspatja.

 

Petauspatja:

  • Lumina 35 mm petauspatja. Ohut toiselta puolelta profiloitu petauspatja, jolla tuot kevyesti pintapehmeyttä sänkyysi. Vaalea kangas ja valkoiset tai tummat reunatereet.

 

Mitat:

  • Korkeus: 47 cm (ilman petauspatjaa)
  • Patjakoko: 120 x 200 cm
  • Sängyn jalkojen korkeus: 20 cm

 

Takuu:

  • Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvan jousiston tai rungon rikkoutumisen. Takuu ei koske runkopatjasängyn jousiston normaalia kulumista.

 

Toimitus:

  • Runkopatjasänky toimitetaan jalat irrallaan. Ne on helppo kiinnittää alta kiertämällä runkoon kiinni ilman työkaluja.
Näytä lisää tuotteita
Runkopatjat tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko