- 33%
Pilvi Erx40 petauspatja
Pilvi Erx40 petauspatjaPilvi Erx40 petauspatja

Pilvi Erx40 petauspatja

Pilvi Erx40 petauspatjalla pintapehmeyttä sänkyysi edullisesti! Kotiinkuljetus alkaen 0 € ja toimitus jopa 2 päivässä! Tilaa nyt!

Nouto myymälästä 0 €
Nouto postista 10 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-19 €
110,00 €
164,00 € Tarjous - osta nyt ja säästä 54,00 €
Koko
Saatavuus
Varastossa
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-4 arkipäivää!
Toimitus alkaen 0 €
Irrotettava ja pestävä päällinen
Useita kokovaihtoehtoja

Pilvi Erx40 petauspatjassa on sileä jämäkämpi puoli ja profiloitu pintapehmeyttä lisäävä puoli - petauspatja nyt edulliseen tarjoushintaan!

 

Pilvi Erx40 petauspatjat on valmistettu kimmoisasta ja tavallista vaahtomuovia kestävämmästä stylex-vaahtomuovista. Petauspatjan täytteenä on siis stylex-vaahtomuovia, jonka toinen puoli on sileä ja toinen puoli on profiloitu. Mikäli tämän sileän puolen laittaa sängyssä päällimmäiseksi, tekee se sängyn pintapehmeydestä hieman jämäkämmän ja napakamman. Mikäli sänkyynsä haluaa lisää pintapehmeyttä, suosittelemme kääntämään profiloidun puolen päällimmäiseksi, jolloin nystyrät ja korkeuserot vaahtomuovissa luovat nukkujalle pehmeämmän tuntuman. Pintapehmeyden lisäksi profiloitu puoli edistää ilmankiertoa petauspatjassa, mikä tekee yöunistasi raikkaammat. Pilvi Erx40 sijauspatjan päällisenä on vaaleasävyinen joustokangas, joka joustamalla sallii petauspatjan muotoilla ja myötäillä nukkujan kehoa paremmin kuin tavallinen kangas. Petauspatjan reunat on verhoiltu verkkokankaalla, joka myös omalta osaltaan edistää petauspatjan tuulettumista ja ilmankiertoa. Pilvi Erx40 petauspatjan käyttöikää pystyt lisäämään kääntämällä petauspatjaa muutaman kerran vuodessa toisin päin, välillä profiloitu pinta päälle ja välillä alle, ja pääty- sekä jalkopääpuolia vaihtamalla. Tällä tavoin petauspatja kuluu tasaisemmin ja kestää täten vielä pidempään! Tilaa nyt profiloitu Pilvi Erx40 stylex petauspatja edullisesti verkkokaupastamme ja toimitamme sen edulliseen hintaan jopa parissa päivässä!

 

 

Tekniset tiedot:

  • 60 mm paksu profiloitu Pilvi ErX40 stylex-vaahtomuovipetauspatja
  • Valmistettu normaalia vaahtomuovia pitkäikäisemmästä stylex-vaahtomuovista
  • Ilmankiertoa edistävä ja pintapehmeyttä korostava pehmustemateriaali
  • Kangas: 60 % polyesteri, 40 % puuvilla
  • Petauspatjan reunat verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla
  • Petauspatjan toinen puoli sileämpi ja napakampi. Toinen profiloitu puoli on pehmeämpi.
  • Irrotettava ja 40 asteessa vesipestävä joustokangaspäällinen
  • Suosittelemme käyttämään petauspatjan päällä petauspatjansuojaa. Tällöin petauspatjan päällinen pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse pestä koneessa, ja pääset itse helpommalla pesemällä koneessa vain petauspatjansuojan. Suoja myös pidentää petauspatjan käyttöikää!

 

Kokovaihtoehdot:

  • 80 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

 

Laatu:

  • Erx40 Stylex -vaahtomuovista valmistetut petauspatjat ovat pitkäikäisempiä kuin tavallisesta vaahtomuovista valmistetut petauspatjat. Tämä johtuu Stylex-vaahtomuovin tavallista korkeammasta kimmoisuudesta. Pilvi Erx40 petauspatja on laadukas vaihtoehto heille, jotka haluavat sänkyynsä toisinaan pehmeämmän ja toisinaan hieman jämäkämmän tuntuman. Päällikangas on myös kestävä, laadukas ja hengittävä kangas. Päällikankaan voi toki pestä, mutta suosittelemme helppouden vuoksi käyttämään petauspatjansuojaa, jonka voi tarvittaessa laittaa pesukoneeseen. Tämä sen vuoksi, että napakan petauspatjan päälliskankaan takaisin laittaminen on vaikeampaa kuin petauspatjansuojan kuminauhoilla paikalleen laittaminen. Täältä löydät petauspatjansuojan!
Näytä lisää tuotteita
Sängyt ja patjat tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko