Unissa Supreme moottorisänky 90 cm
Unissa Supreme moottorisänky 90 cmUnissa Supreme moottorisänky 90 cmUnissa Supreme moottorisänky 90 cm

Unissa Supreme moottorisänky 90 cm

Jämäkkä ja laadukas Unissa Supreme moottorisänky edullisesti verkkokaupastamme! Kotiinkuljetus alkaen 0 €, joten tilaa nyt!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
 
Kangas ja jalat
Tarviketasku
Petauspatja
Kaukosäädin
Saatavuus
Varastossa
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-14 arkipäivää Huom! Jäljellä mallikappale!
Toimitus alkaen 0 €
Todella jämäkkä
Moottorilla 5 vuoden takuu

Jämäkkä kehon lämpöön ja painoon reagoiva 90 cm Unissa Supreme moottorisänky tarjouksessa verkkokaupassamme - kotiinkuljetus alkaen 0 €!

 

Unissa Supreme moottorisänky on ulkonäöltään näyttävä ja kauniisti viimeistelty paketti, joka on verhoiltu kauniilla vaalealla huonekalukankaalla, joka on helppo pitää puhtaana. 90 cm Unissa Supreme moottorisängyssä on korkeutta sen verran, että se tuo sängylle näyttävyyttä ja samalla helpottaa sänkyyn menemistä ja sieltä pois tulemista. Nukkumamukavuudeltaan Unissa Supreme moottorisänky on todella jämäkkä. Tätä jämäkkyyttä kuitenkin tasaavat viscoelastisen vaahtomuovin lämpöön ja painoon reagoivat ominaisuudet, joiden ansiosta patja muotoilee kehoa miellyttävästi tuntuen kuitenkin jämäkältä. Tämän ansiosta nukkujalla on paineeton olo, sillä patja joustaa enemmän sieltä mihin kohdistuu enemmän painoa ja vähemmän sieltä, mihin painoa kohdistuu vähemmän. Tämä mahdollistaa levollisen ja miellyttävän unen. Unissa Supreme moottorisängyn patjassa ei ole siis lainkaan jousia, vaan ainostaan viscoelastista vaahtomuovia, joka reagoi älykkäästi kehon painoon ja lämpöön. Koska viscoelastinen vaahtomuovi on jämäkkää, tukee sänky miellyttävästi selkää pitäen rangan suorana ja poistaen paineen tunnetta. Unissa Supreme moottorisänky on siis juuri oikea valinta jämäkän ja napakan sängyn ystäville ja heille, jotka selkäongelmien vuoksi tarvitsevat jämäkkää ja kunnolla selkää tukevaa sänkyä.

 

90 cm Unissa Supreme moottorisänky on miellyttävä valinta esimerkiksi heille, jotka haluavat välillä nukkua pääpääty tai jalkopääty hieman korkeammalla. Myös heille moottorisänky on oiva valinta, jotka tykkäävät esimerkiksi lukea tai katsoa televisiota sängystä päin. Moottorisänky on hyvä myös refluksitaudista kärsiville, sillä öisiä oireita voi vähentää nostamalla päätyä ylöspäin. Unissa Supreme moottorisängyssä on laadukas ja miellyttävän hiljainen moottori, jonka ansiosta sängyn säätäminen on ihanan ja käytännöllisen hiljaista. Unissa Supreme moottorisänkyyn kuuluu langaton kaukosäädin, mutta halutessaan sängyn voi tilata perinteisellä langallisellakin kaukosäätimellä. Kaukosäädintä voi säilyttää moottorisängyn omassa tarviketaskussa, joka pysyy hyvin paikoillaan petauspatjan ja patjan välissä.

 

Petauspatjan Unissa Supreme moottorisänkyyn voit valita monien vaihtoehtojen joukosta, jolloin saat valittua juuri haluamasi pintapehmeyden tai kovuuden omien mieltymyksiesi mukaan. Tämän Unissa Supreme 90 cm moottorisänkypaketin hintaan sisältyy 90 cm leveä alarunko moottorilla, sängyssä kiinteästi kiinni oleva viscoelastisesta vaahtomuovista valmistettu patja, jalat, tarviketasku ja valitsemasi petauspatja. Mikäli tuotteelle ei ole valittuna petauspatjaa vetovalikosta, on näkyvissä oleva hinta ilman petauspatjaa. Alarunko ja patja on verhoiltu laadukkaalla huonekalukankaalla, jonka pinta on likaa hylkivä ja helppohoitoinen.

 

Tekniset tiedot:

  • Alarunko ja joustinpatja verhoiltu vaaleanharmaalla Beat 60 -kankaalla
  • Tukeva runko puusta/vanerista
  • Patja on kiinteästi integroitu sänkyyn, jolloin se pysyy hyvin paikoillaan sänkyä säädettäessäkin
  • Patja valmistettu kimmoisasta viscoelastisesta vaahtomuovista, joka reagoi älykkäästi kehon painoon ja lämpöön myötäillen kehoa sopivasti ja tukien selkää kunnolla
  • Jämäkän viscoelastisen materiaalin ansiosta todella jämäkkä moottorisänky
  • Laadukas ja hiljainen moottori
  • Portaaton säätö jalko- ja pääpäädyssä. Päädyt säädettävissä erikseen.
  • Moottorilla 5 vuoden takuu
  • Kaukosäätimessä varaparisto, jolla päädyt saa laskettua alas esimerkiksi sähkökatkon aikana
  • Langaton kaukosäädin!
  • Verhoiltu laadukkaalla huonekalukankaalla, joka hylkii likaa
  • Saatavana tilauksesta myös usealla muulla eri kankaalla ja värillä verhoiltuna!
  • Päätyjen ollessa nostettuna niiden päällä ei saa istua!
  • Hintaan sisältyy tukeva 90 cm leveä alarunko moottorilla, 90 cm kiinteä viscoelastinen patja metalliset pyöreät jalat, tarviketasku ja valitsemasi petauspatja. Mikäli tuotteelle ei ole valittuna petauspatjaa vetovalikosta, on näkyvissä oleva hinta ilman petauspatjaa.
  • Suosittelemme käyttämään petauspatjan päällä petauspatjansuojaa. Tällöin petauspatjan päällinen pysyy puhtaana, eikä sitä tarvitse pestä koneessa, ja pääset itse helpommalla pesemällä koneessa vain petauspatjansuojan. Suoja myös pidentää petauspatjan käyttöikää!

 

Jäykkyys:

  • Jäykkyys: Hard. Todella jämäkkä vaihtoehto. Todella jämäkkä moottorisänky tukee selkää kunnolla. Pintapehmeyteen voi vaikuttaa valitsemalla paksumman viscoelastisen petauspatjan pehmeyttä toivoessaan ja ohuemman, mikäli ei halua lisäpehmeyttä.

 

Petauspatjavaihtoehdot:

  • Max viscoelastinen petauspatja mukailee kehoa sen painon ja lämmön mukaan. Tuo pintaan lisää napakkuutta kuitenkin kehoa miellyttävästi mukaillen. Max petauspatja muotoutuu aina nukkujan lämpöön ja painoon sopeutuen. Verhoiltu siistillä valkoisella kankaalla.
  • Unissa Supreme viscoelastinen petauspatja 10 cm. Mukailee kehoa sen painon ja lämmön mukaan. Tuo pintapehmeyttä ja mukailee kehoa vielä enemmän kuin Supremeä ohuempi viscoelastinen Max petauspatja. Paksu kerros viscoelastista materiaalia tuo ikäänkuin painottomuuden tunnetta muotoutuessaan. Muotoutuu aina nukkujan lämpöön ja painoon sopeutuen. Verhoiltu siistillä valkoisella kankaalla.

 

Mitat:

  • Korkeus:  60 cm (ilman petauspatjaa)
  • Patjakoko: 90 x 200 cm
  • Sängyn jalkojen korkeus: 20 cm

 

Takuu:

  • Takuu kattaa valmistusvirheistä johtuvan rungon rikkoutumisen. Takuu ei koske patjan täytteen normaalia kulumista/väsymistä. Moottorilla on 5 vuoden takuu.

 

Laatu:

  • Unissa Supreme moottorisängyssä on tukeva puinen runko ja kimmoisa viscoelastinen vaahtomuovitäyte, jotka tekevät moottorisängystä laadukkaan ja todella jämäkän. Sängyssä käytetty moottori on laadukas ja miellyttävän hiljainen. Myös moottorisängyssä käytetyt kankaat ovat kestäviä ja laadukkaita.

 

Toimitus:

  • Moottorisänky toimitetaan jalat irrallaan. Ne on helppo kiinnittää alta kiertämällä runkoon kiinni ilman työkaluja.
Näytä lisää tuotteita
Moottorisängyt tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko