- 37%
Elisabeth viskoosimatto valkoinen
Elisabeth viskoosimatto valkoinenElisabeth viskoosimatto valkoinen

Elisabeth viskoosimatto valkoinen

Laadukkaan paksu, mutta silti miellyttävän kevyt Elisabeth viskoosimatto nyt edullisesti verkkokaupastamme! Toimitus jopa 2 päivässä!

Nouto myymälästä 0 €
Nouto postista 10 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-19 €
129,00 €
204,00 € Tarjous - osta nyt ja säästä 75,00 €
Saatavuus
Varastossa
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-4 arkipäivää!
Toimitus alkaen 0 €
Kaunis kuosi
Pehmeä pinta

Elisabeth viskoosimatto on monia viskoosimattoja hieman paksumpi, mikä tekee matosta miellyttävän pehmeän ja laadukkaan tuntuisen!

 

Elisabeth matto on kokonaan viskoosista valmistettu matto liukumattomalla pohjalla varustettuna. Elisabeth on kuitenkin jonkin verran paksumpi kuin monet muut ohuet viskoosimatot, minkä ansiosta Elisabeth matto on niitä pehmeänpi ja todella laadukkaan tuntuinen! Matossa on kaunis ja harmonisen sävyinen itämainen kuosi kauniine yksityiskohtineen, joten Elisabeth viskoosimatto toimii varsinaisena katseenvangitsijana huoneen sisustuksessa! Väriltään Elisabeth viskoosimatto on kauniin lämminsävyinen. Elisabeth viskoosimatolle, kuten kaikille muillekin viskoosimatoille, tavanomaista on pinnan hento kiiltävyys/hohtaminen, jonka vuoksi matto näyttää vaaleammalta toisesta suunnasta ja tummemmalta toisesta suunnasta katsottuna. Ottaessasi maton käyttöön voit siis itse valita kumpiko puoli on mieluisampi ja kääntää maton sen mukaan! Elisabeth viskoosimatto on myös todella helppohoitoinen, sillä hoidoksi riittää pitkälle pelkkä imurointi sekä tuuletus, joka on mielekkään kevyttä ja helppoa maton kevyen painon ansiosta. Tilaa kaunis Elisabeth viskoosimatto nyt edulliseen hintaan verkkokaupastamme, ja toimitamme sen sinulle jopa parissa päivässä!

 

Tekniset tiedot:

  • Väri: valkoinen
  • Materiaali: 100 % viskoosia
  • Helppohoitoinen
  • Hoito-ohje: imurointi ja tuuletus
  • Liukumaton pohja

 

Elisabeth viskoosimaton koko:

  • 160 x 230 cm (Jäljellä enää 2 kpl!)
  • Koko saattaa tuotannollisista syistä poiketa hieman ilmoitetusta (kuitenkin max +/- 5 %)
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko