- 24%
Elli tv-taso

Elli tv-taso

Kotimaisessa ja laadukkaassa Elli tv-tasossa on sekä ulkonäkö että hinta-laatu suhde kohdallaan! Tilaa nyt ja toimitamme tv-tason sinulle jopa parissa päivässä!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-49 €
245,00 €
323,00 € Osta nyt ja säästä 78,00 €
Saatavuus
Tilaustuote
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-14 arkipäivää!

Käytännöllisen korkeat jalat tekevät kotimaiselle Elli tv-tasolle siron ja ilmavan ulkonäön!

Hiipakan valmistamassa Elli tv-tasossa on säilytystilaa kahden laatikon ja kahden avohyllyn verran. Laatikot kulkevat vaivatta metallisten liukukiskojen avulla, minkä ansiosta lipaston käyttö on miellyttävää. Myöskin taso-tilaa Elli tv-tasossa on runsaasti, minkä ansiosta tason päälle mahtuu hieman isompikin televisio. Kolmas käytännöllinen seikka Elli tv-tasossa ovat sen korkeat jalat, jotka tekevät tv-tason alta siivoamisesta helppoa ja vaivatonta! Vetimenä sirossa ja suoraviivaisessa Elli tv-tasossa ovat ohuet metalliset vetimet, jotka viimeistelevät tv-tason skandinaavisen ulkonäön. Hiipakan Elli tuoteperheestä löydät myös muita tuotteita, aina sohvapöydästä lipastoon ja vitriiniin, joten saat koottua niistä kauniin kokonaisuuden esimerkiksi olohuoneeseesi! Kun tahdot kotiisi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kotimaisen tv-tason, suosittelemme ehdottomasti Elli tv-tasoa! Tilaa nyt ja toimitamme sen aina edulliseen hintaan ulko-ovellesi!

Tekniset tiedot:

  • Väri: valkoinen
  • Valkoiset metallijalat
  • Metalliset vetimet
  • Toimitetaan osina
  • Kotimainen

Tv-tason mitat:

  • Tv-tason mitat: leveys: 176 cm, syvyys 44 cm ja korkeus 50 cm

Laatu:

  • Hiipakan pohjanmaalla valmistamat huonekalut ovat todella laadukkaita ja kestäviä. Materiaalit ovat hyviä ja tuotteet vankkoja ja tukevia. Laatikoiden metallikiskot ovat hyvin toimivat ja helposti liukuvat. Hiipakan tv-tasot ovat hyvä valinta, kun haluat kotimaista laatua kotiisi.
Näytä lisää tuotteita
TV-tasot tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko