- 20%
Notte divaani laverisohvan runko
Notte divaani laverisohvan runkoNotte divaani laverisohvan runkoNotte divaani laverisohvan runkoNotte divaani laverisohvan runko

Notte divaani laverisohvan runko

Kauniin skandinaaviset ja modernit Kiteen Huonekalutehtaan Notte tuoteperheen tuotteet tarjouksesssa! Kotiinkuljetus alkaen 0 € ja toimitus jopa 2 päivässä!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
387,20 €
484,00 € Tarjous - osta nyt ja säästä 96,80 €
Koko
Väri
Saatavuus
Tilaustuote
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-14 arkipäivää!
Toimitus alkaen 0 €
Kotimainen divaanilaverisohva
Valmistettu massiivikoivusta

Kotimainen ja todella tukeva massiivikoivusta valmistettu Notte divaani laverisohvan runko on pitkäikäinen valinta niin kotiin kuin mökeillekin!

 

Laadukas ja todella tukeva Kiteen Huonekalutehtaan valmistama Notte divaani laverisohvan runko sopii erinomaisesti sellaisiin tiloihin, joihin tarvitaan matalaa ja ilmavaa laverisohvan runkoa esimerkiksi matalalle tulevien ikkunoiden vuoksi. Notte divaani laverisohvan rungosta löytyy kaksi kaunista värivaihtoehtoa: klassisen kaunis valkoinen ja tällä hetkellä erittäin trendikäs luonnonväri koivu. Pituuksiakin Notte divaani laverisohvan rungosta löytyy kaksi, 190 cm ja 200 cm, joten Nottelaverisohvan runko sopii mainiosti esimerkiksi varavuoteeksi tai vaikkapa nukkumapaikaksi mökin pukuhuoneeseen. Reilun pituuden vuoksi Notte divaani laverisängyssä on yhtä paljon tilaa nukkua kuin tavallisessa sängyssä. Ilman levittämistä Notte divaani laverisängyn nukkumaosan leveys on 70 cm, joten levitettynä Notesta saa jopa 140 cm leveän vuoteen! Tällä tuotekortilla ilmoitettu hinta sisältää kuitenkin ainoastaan laverisohvan rungon, joten patjasarja tähän laverisohvaan on tilattavissa erikseen. Tilaa nyt tukeva ja laadukas kotimainen Notte divaani laverisohva edullisesti verkkokaupastamme ja toimitamme sen jopa parissa päivässä! Kotiinkuljetus alkaen 0 €!

 


Laverin tiedot:

  • Värivaihtoehdot: valkoinen ja luonnonväri koivu.
  • Valmistettu massiivikoivusta
  • Laverissa tukeva ja kestävä vanerisälepohja
  • Hintaan sisältyy laverisohvan runko
  • Taittopatjasarja ostettavissa erikseen
  • Levittyvän vuoteen koko 140 x 190 cm tai 140 x 200 cm laverin pituudesta riippuen
  • Tuotteessa käytetyt lakat kuuluvat parhaaseen M1 luokkaan, eli niistä haihtuu erittäin vähän mitään yhdisteitä huonetilaan.
  • Tuote toimitetaan osina

 

Mitat:

  • Laverin leveys 195 cm tai 205 cm valitusta koosta riippuen
  • Laverin syvyys 80 cm ja korkeus 40 cm
  • Vuodekoko 140 x 190 cm tai 140 x 200 cm valitusta koosta riippuen

 

Laatu:

  • Massiivikoivu on erittäin suosittu ja todella kestävä ja tukeva materiaali laverisohvissa. Ominaisuuksiensa vuoksi massiivikoivuinen laveri sopii erinomaisesti myös vaikka kesämökeille, joilla ei välttämättä ole ympärivuotista lämmitystä.

Notte divaanin kasausohje

Näytä lisää tuotteita
Vuodesohvat tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko