Konsta laverisohvapaketti
Konsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapakettiKonsta laverisohvapaketti

Konsta laverisohvapaketti

Laadukas ja tukeva Konsta laverisohvapaketti sopii niin sohvaksi kuin vierasvuoteeksi kotiin tai mökille! Nopea ja edullinen toimitus ympäri Suomen!

Nouto myymälästä 0 €
Kotiinkuljetus ulko-ovelle 0-29 €
 
Laverin runko
Patjasarja
Saatavuus
Varastossa
Saatavuustarkenne
Toimitusaika 2-4 arkipäivää!
Toimitus alkaen 0 €
Valmistettu männystä
Sohvassa myös vuodevaatelaatikko

Laadukas ja tukeva Konsta laverisohvapaketti nyt tarjoushintaan verkkokaupastamme ja toimitus jopa parissa arkipäivässä!

 

Konsta laverisohvapaketti on valmistettu kestävästä ja tukevasta männystä, jonka vuoksi se onkin erittäin hyvä valinta esimerkiksi kesämökille vuoteeksi ja sohvaksi tai vaikkapa kotiin vierasvuoteeksi! Konsta laverisohvassa on kauniit koristekuvioinnit sekä selkäosassa että käsinojissa. Suoraviivainen muotoilu ja kauniit koristukset täydentyvät vielä kauniin epätasaisen harjatulla pinnalla, joka antaa värille kauniin eläväisen pinnan. Konsta laverisohvapakettiin kuuluu laverisohvan runko, vuodevaatelaatikko ja patjasarja koristetyynyineen. Vuodevaatelaatikossa mahtuu käytännöllisesti säilyttämään esimerkiksi vuodevaatteita, kun ne eivät ole käytössä. Värivaihtoehtoja laverista löytyy useita, sillä rungon voi valita kolmen värin väliltä, valkoinen, harmaa ja ruskea. Tämän lisäksi Kolmi patjasarjasta voi valita mieleisensä värin ja kankaan useista eri vaihtoehdoista ja luoda mieleisensä kokonaisuuden. Tilaa nyt tukeva ja laadukas Konsta laverisohvapaketti edullisesti verkkokaupastamme ja toimitamme sen jopa parissa arkipäivässä! Kotiinkuljetus alkaen 0 €!


Laverin tiedot:

  • Rungon värivaihtoehdot: Harjattu valkoinen, harjattu ruskea ja harjattu harmaa
  • Patjasarjan väri- ja kangasvaihtoehdot: beige (tummempi) Kalinka kangas, harmaa Kalinka kangas, ruskea Hygge 20 kangas, tummanharmaa Hygge 96 kangas, beige (vaaleampi) Hygge 10 kangas, vaaleanharmaa Hygge 90 kangas
  • Valmistettu massiivimännystä
  • Vuodevaatelaatikossa vaneripohja
  • Hintaan sisältyy laverisohvan runko, vuodevaatelaatikko ja patjasarja koristetyynyineen
  •  Levittyvän vuoteen koko 150 x 190 cm

Mitat:

  • Laverin leveys 205 cm
  • Laverin syvyys 86 cm
  • Vuodekoko 150 x 190 cm
  • Patjasarjan paksuus levitettynä 7 cm

Laatu:

  • Mänty on erittäin suosittu ja kestävä materiaali laverisohvissa. Ominaisuuksiensa vuoksi mäntyinen laveri sopii erinomaisesti myös vaikka kesämökeille, joilla ei välttämättä ole ympärivuotista lämmitystä. Männyn ominaisuuksista johtuen männystä valmistettujen tuotteiden väri muuttuu ajan saatossa.
Näytä lisää tuotteita
Puu- ja laverisohvat tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko