- 20%
Cross 05 arkkupöytä
Cross 05 arkkupöytäCross 05 arkkupöytä

Cross 05 arkkupöytä

239,00 €
298,00 € Osta nyt ja säästä 59,00 €
Saatavuus
Tilaustuote
Saatavuustarkenne
vko 26-28

Rustiikkisen Cross arkkupöydän kannen alta löytyy reilusti säilytystilaa!

Upean rustiikkinen Cross arkkupöytä on väriltään klassisen kaunis valkoinen ja arkkupöydän kansi on harmaa. Cross arkkupöytä on valmistettu akaasiapuusta, jonka vuoksi ajan saatossa puu hieman elää ja saattaa halkeutua sekä saada pigmenttimuutoksia. Cross arkkupöydässä on kauniit kahvat ja koristeelliset yksityiskohdat sivuilla, jotka luovat arkkupöydälle romanttisen tyylin. Näyttävä Cross arkkupöytä sopii mainiosti maalaisromanttiseen sisustukseen. Cross arkkupöytä on todella käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi sohvapöydäksi, sillä arkkupöydän kannen alla on käytännöllistä säilytystilaa. Tilaa Cross arkkupöytä nyt edulliseen hintaan verkkokaupastamme!

Tekniset tiedot:

  • Väri: Harmaa/Valkoinen
  • Materiaali akaasiapuuta
  • Ajansaatossa puu hieman elää, joka saattaa aiheuttaa pigmenttimuutoksia sekä halkeamia, jotka tekevät arkkupöydästä ainutlaatuisen
  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna

Arkkupöydän mitat:

  • Arkkupöydän mitat: leveys 90 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 40 cm

Akaasiapuu valmistusmateriaalina:

  • Akaasiapuu on tiheäsyinen ja hyvin painava kovapuu, trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta. Kaikki Cross sarjaan käytetty akaasiapuu on tuotettu Intian valtion valvomilla viljelmillä, eikä akaasian käyttö huonekaluissa siten vaaranna sademetsiä tai luonnon tasapainoa. Akaasiapuusta johtuen käsinvalmistetuissa Cross tuotteissa saattaa esiintyä pieniä mittaeroja ja pintavirheitä kuten halkeamia ja värieroja.
Näytä lisää tuotteita
Sohvapöydät tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Sulje sivuvalikko